Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U nas wszystkko oki, wazylam Miołaja wczoraj i o dziwo ma już 6kg![]()
![]()
w poniedzialek mamy pierwsze szczepienie... ;-)
To i ja pochwale sie fotkami małego klocuszka :-)
[/I]

Ja Go karmię samym cycem...Elizka 6kgwow czym ty go karmisz ??? :-) słodziak
Ja swojego dopiero we wtorek zwaze na szczepieniu to sie okaze ile jest tego kochanego ciałka.
niewiem czemu tak przybrał na wadze... myślałam ze ma 5,5 kg najwiecej a tu już 6... 
No ciekawe ile Twój wazy, ciekawe...:-) ja nie myslalam ze moj tak przytył, bo nie czuc tego wogóle... no może troszkę...Widziałam że nasze chłopaki miały podobną wagę urodzeniową więc podejrzewam że na jutrzejszym ważeniu Kamila waga też zatrzyma się w okolicach 6kg :-) i ja się dziwię że mnie plecy pobolewają![]()
no i Twój jest starszy od mojego prawie 2tyg a to duzo...;]]]No ciekawe ile Twój wazy, ciekawe...:-) ja nie myslalam ze moj tak przytył, bo nie czuc tego wogóle... no może troszkę...no i Twój jest starszy od mojego prawie 2tyg a to duzo...;]]]
tyle że ja go jeszcze czasem dokarmiam sztucznym :-) więc sama już jestem ciekawa :-)

Powoli zamienia się nam w takiego dorodnego pulpecika.;-) Jutro idziemy się zaszczepić więc dowiem się ile wazy ale mam już co nosić więc chyba sporo przybrała.
Apetyt ma ogromny, otwiera buźkę i chce zjadać wszystko cokolwiek pojawi się w jej okolicy.:-) Jestem na etapie wymyślania i testowania jak nauczyć ją zasypiać inaczej niż przy mojej piersi lub na rękach – zaczyna być to męczące, a im szybciej nauczy się zasypiać samodzielnie tym lepiej dla nas wszystkich. Nie jest to jednak łatwe Macie jakieś pomysły?? Jak to u Was z zasypianiem jest?