witajcie
u nas kolejny upalny dzień i mały nieco marudny bo opuściliśmy poranny spacer, za gorąco
wczoraj pozałatwialiśmy wszystko do becikowego, swoją drogą ciekawe kiedy przyjdzie? napewno w sierpniu
mój mały wczoraj wieczorem chyba po raz pierwszy odkrył swoje rączki i wkładał sobie do buzi, a jak zabawnie przy tym cmokał i te minki

:-)
tak czytam o Waszych "pierwszych razach" i troszkę zazdoszczę bo mimo że my musimy jeszcze troszke się wstrzymać to ja jakoś nie mam ochoty:-(
po koniec ciąży nie mogłam się już doczekać tego jak będzie już po porodzie i bez brzuszka a teraz sex mógłby dla mnie nie istnieć
Agi Poleńka śliczna i widzę że jednak postanowiła ułatwić mamie nieco życie po wyjeździe taty
kasiajanicka ja mam wrażenie że u mnie jest podobnie z tym że na odwrót w lewej jest więcej a w prawej nieco mniej ale nie zauważyłam żeby się nie najadał
wydaje mi się że ma to związek z tym że ja wole karmić z lewej jakoś tak mi wygodniej ale pilnuje tego by co karmienie zmieniać pierś
spróbuj może częściej karmić i zaczynać za każdym razem karmienie od tej w której wydaje ci się że jest mniej
a i pięknie że już wypracowaliście jakiś rytm dnia
Gryzka jak miło przeczytać że nie jestem w tym sama bo juz zaczynałam się zastanawiać czy to normalne albo czy ja nie robie czegoś nie tak?
u nas z wyjściem na spacer nie ma żadnego problemu, wręcz przeciwnie Asia jest chętna zawsze tak więc wykorzystujemy każdą chwilę i spacerujemy a mały w tym czasie smacznie śpi w wózku
więc oby do sierpnia.....i mam nadzieję że naszym dziewczynom to się odmieni i szybko minie

:-)
Lencja my co prawda jeszcze nie byliśmy ale u nas każdy dostaje skierowanie od pediatry do Poradni Preluksacyjnej a tam wizyta u ortopedy i usg jest bezpłatne....tylko czasami są takie terminy że szok.....
z córcią robiliśmy usg prywatnie bo musielibyśmy czekać ponad 2 miesiące na termin a usg byłoby zrobione zamiast w 6 tygodniu to w 4 miesiącu....paranoja jakaś
teraz też od 2 dni próbuję się dodzwonić żeby młodego zarejestrować wcześniej ale bez efektu chyba muszę się tam pofatygować osobiście