Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny,a byłyscie juz u gina na kontroli? Bo ja jeszcze nie, normalnie nie mam kiedy sie do niego wyrwac :/
hej
Ja też mam trochę opory z wyciąganiem cycka gdzie popadnie, zresztą póki co to nie ruszylismy sie nigdzie dalej jak na spacer i do przychodni.
Dziewczyny, czy te, które z Was podają witaminę k i d to podajecie w tych mikrokapsułkach? Kurcze, któraś pisała o tym, że zna historię z wyślizgnięciem się kapsułki do buźki, no i też zaczęłam dawać na łyżeczce, ale mam wrażenie, że z łyżeczki nie wszystko zostaje zjedzone, zresztą te kapsułki to jakaś masakra, już kilka zepsułam, bo albo sie rozprysły albo się ukręcić nie dało i w końcu się zniszczyły.
A jak idziecie do gina bierzecie już jakomś antykoncepcje bo ja się zastanawiam czy piguły czy spirale założyćDo gina to chyba po 6 tyg to pewnie za tydzień się wybiore a dzis musze iść żeby mi poprawił zwolnienie bo był na urlopie a przez to i macierzyński wstrzymanyA jak idziecie do gina bierzecie już jakomś antykoncepcje bo ja się zastanawiam czy piguły czy spirale założyć
Mi wczoraj gin pokazywal spirale Mireny i jakos to do mnie nie przemawia zeby miec cos takiego w sobie... I jeszcze te żyłki ktore z tego wystają i czuć je w pochwie... Pokazywal tez taki Ring- jakas najnowasza metoda ale to tez ciało obce ;/ W rezultacie przepisał Cerazette, ale chyba nie bede ich wykupywac tylko poprzestaniemy na gumkach a po karmieniu bede uzywac plastrow.Do gina to chyba po 6 tyg to pewnie za tydzień się wybiore a dzis musze iść żeby mi poprawił zwolnienie bo był na urlopie a przez to i macierzyński wstrzymanyA jak idziecie do gina bierzecie już jakomś antykoncepcje bo ja się zastanawiam czy piguły czy spirale założyć
A dlaczego? Ze za młoda jestes??ja bym chciala spirale,ale nikt nie bedzie chcial mi zalozyc
Ja wczoraj oglądałam ten krązek u gina. Wygląda jak uszczelka, hehe Dobre jest to ze mozna go na czas stosunku wyjąć. Cena tego krążka w polsce to ok 55zl /na 28dnicobra, a czemu nie?
mi polozna polecila jakis krazek hormonalny
zaklada sie go na szyjce macicy i on uwalnia hormony, ma ich malo wiec moze to cos dla mnie
pogadam o tym z giniem
po tabsach zawsze bylo mi zle a spirali sobie nie wyobrazam
Mi wczoraj gin pokazywal spirale Mireny i jakos to do mnie nie przemawia zeby miec cos takiego w sobie... I jeszcze te żyłki ktore z tego wystają i czuć je w pochwie... Pokazywal tez taki Ring- jakas najnowasza metoda ale to tez ciało obce ;/ W rezultacie przepisał Cerazette, ale chyba nie bede ich wykupywac tylko poprzestaniemy na gumkach a po karmieniu bede uzywac plastrow.
A dlaczego? Ze za młoda jestes??
cobra, a czemu nie?
mi polozna polecila jakis krazek hormonalny
zaklada sie go na szyjce macicy i on uwalnia hormony, ma ich malo wiec moze to cos dla mnie
pogadam o tym z giniem
po tabsach zawsze bylo mi zle a spirali sobie nie wyobrazam