Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-):-):-):-d:-d:-da propos wpadek na chrzcie: Ksiądz nam opowiadał, że zapytał raz :"o co prosicie dla waszego dziecka?" i jeden chrzestny się wyrwał: "o zdrowie" ;-)
ja dziś byłąm w kościele, chrzciny mamy 19 września,
mzwałą, ale ja byłam na ntakim chrzcie, na któym na pytanie: o co prosicie dla swojego dziecka to tauś powiedziął o zdrowie i szczęście.... a potem jak mieli podejść do chrzcielnicy to poszedł do ławki po kamerę i z boku stanął, żeby filmować... ksiądz go musiał do porządku przywołaća propos wpadek na chrzcie: ksiądz nam opowiadał, że zapytał raz :"o co prosicie dla waszego dziecka?" i jeden chrzestny się wyrwał: "o zdrowie" ;-)
hej dziewuszki
macie też termoopakowania na butelki? i czy wasze też są tak badziewne jak moje ;-)? normalnie myślałam że jak odciągne, wsadzę tam butelkę to za 2h będzie choć troszke jeszcze letnia a tu dupa zimna zupełnie :/ nie wiem jak to trzyma to ciepło... albo robi to przez pół h
co do Tracy, to rzeczywiście fajnie babka pisze, konkretytylko zdołowała mnie jedną sprawą ;-) pzez pierwsze 2 tygodnie jak Szkrab był już z nami dosłownie rozpływałam się nad każdym jego uśmiechem, choć wiedziałam że to nieświadomie zupełnie
a potem przeczytałam u Tracy że jak maluch się uśmiecha tzn że go bardzo brzuszek boli prawdopobnie z gazów
i cały urok minął ;-)
:-)