Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
gosiagro- ja szczepilam Rotarixem i w przychodni zapłacilam 310zl. Nie kupowalam szczepionki w aptece.

:-Ania. - a jaki poziom żelaza ma twoja córeczka, czy bierze jakieś preparaty na tą anemię?
200 gram to całkiem sporo, czemu chciałabys wiecej?
moja tez była malutka ... a juz kawał kobitki,
a ile Jas teraz wazy?
hej.znowu mase czasu tu nie zagladalm.nie probuje nadrabiac nawet, tylko kilka str.
widze,ze duzo o szczepionkach piszecie.ja musze sie troche wglebic,bo niedlugo nas czeka,na pewno wybieram te trzy szczepionki, u mnie to koszt 220zl,ale nie wiem co za srodek.
ja karmie modyfikowanym nan ha1 i sciagam z piersi, ale tego tylko od40do70ml 3razy dziennie i zajmuje mi to ok30-40 min z dwoch piersi... ile wy sciagacie. dodam ze mam laktator mini eletric z medeli. z jeden cycki w ogole mi prawie nic nie leci.. cala ta dawka to praktycznie z jednej.to normalne?chyba nie?1
lencja ciesze sie z toba ze malenka nie ma wady... wiem co to znaczy ten strach,niestety u mni potwierdzla sie ta ZŁA diagnoza...:-(
tydzien temu wazyl 3500,
w pon ide z nim do kontroli wagi
na 2 miesiace pewnie bedzie wazyl 4 kg, troche malo ale jak sie startuje z waga 2080 to nie ma co sie dziwic
hej.znowu mase czasu tu nie zagladalm.nie probuje nadrabiac nawet, tylko kilka str.
widze,ze duzo o szczepionkach piszecie.ja musze sie troche wglebic,bo niedlugo nas czeka,na pewno wybieram te trzy szczepionki, u mnie to koszt 220zl,ale nie wiem co za srodek.
ja karmie modyfikowanym nan ha1 i sciagam z piersi, ale tego tylko od40do70ml 3razy dziennie i zajmuje mi to ok30-40 min z dwoch piersi... ile wy sciagacie. dodam ze mam laktator mini eletric z medeli. z jeden cycki w ogole mi prawie nic nie leci.. cala ta dawka to praktycznie z jednej.to normalne?chyba nie?1
lencja ciesze sie z toba ze malenka nie ma wady... wiem co to znaczy ten strach,niestety u mni potwierdzla sie ta ZŁA diagnoza...:-(
Najważniejsze, że przybiera na wadze
Nasza Natalka za kilka dni też skończy 2 miesiące i myślę że do około 4600 dobije ...
Ona zaczynała z 2770 więc też bez porównania z wagą startową np. 3500-4000 ...
daj znać jak będziesz po wizycie!