reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Paula- ja na poczatku ciazy ufarbowalam na ciemny braz a potem mi sie znudzilo i dochodzilam do blondu robiac pasemka. kilka miesiecy to trwalo i troche zniszczylo mi wlosy ale nie njakos dramatycznie. Teraz znow jestem blondi :) i nie zamierzam wiecej eksperymentowac :) Nie da sie za jedna wizyta u fryzjera z czarnych zrobic blondu. No chyba ze sie zdecydujesz na dekoloryzacje ale to baaardzo inwazyjny zabieg.

reklama
paula na dekoloryzację też raczej bym sie nie zdecydowała ale może jakis jasny baleyage i tak stopniowo dojść do blondu
a swoją drogą ja się wybieram w przyszłym tygodniu do fryzjera zrobic coś z moimi - tzn baleyage właśnie i może cos ze ścięcia ale nie ma mojej fryzjerki i mam nieco obawy ;)

ja do swojej to też juz z 6-7 lat chodziłam i zawsze byłam zadowolona ale od 2 miesięcy nie pracuje ze wzgledu na problemy w ciąży i mam problem do kogo iść ale muszę zaryzykować bo za 2 tyg idziemy na wesele i trzeba jakoś wyglądać ;)

Obraz 083.jpgA to zdjęcie mojej księżniczki;)Na chrzcie.....
Obraz 068.jpg

Ostatnia edycja:
Moja Majusia leży właśnie na macie i gada z koleżanką w lusterku:-D:-D:rofl2::rofl2::-D:-D

my po wizycie u ortopedy wczoraj i na szczęście wszystko ok, nie musimy już przychodzić

super:-D:-D

A tu kilka fotek mojego Damisia!

śliczny:tak::tak:

A to zdjęcie mojej księżniczki;)Na chrzcie.....

super rodzinka:tak::tak:

Pytanie do dziewczyn karmiących butelką. Ile zjadają dziennie wasze maluch??

moja je mało tylko ok 700 ml dziennie, no ale więcej nie chce

reklama
Kasiek1983 - super chłopczyk, a jaką ma bujną czuprynkę
Lena - Gaja prawdziwa księżniczka i taka grzeczniutka
Paula24211 - ja bym się zdecydowała na ściągnięcie koloru, ale ja już takie rzeczy ze swoimi włosami robiłam że nic mnie nie przeraża:-)

Konik morski zrobił na bb furorę, też się nie mogłam oprzeć a akurat zamawiałam zawieszki do wózka i dorzuciłam do zakupów konika:-)

Kurcze nie mogę zaszczepić Igi bo ma cały czas bilirubiny za dużo:-/ Niby cały czas spada, ale już prawie 2 m-ce i trochę się martwię. Ma któraś z Was też tak?

Do góry