• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Kpi- u nas jest tak ze 90% rzeczy robie ja z tego wzgledu ze M jest w pracy. Piore, sprzatam, gotuje. Jezdze z dwojka dzieci do supermarketu itd, wynosze smieci. Jak M wraca z pracy to jest godzina 19 (nie zawsze, czasem wczesniej) to zazwyczaj zabiera Hanie na plac zabaw i to jest dla mnie najlepsze odciążenie. Czasem zostaje z dwiema a ja lece sobie na solarium czy inne manikiury :) Generalnie my sie bardzo dobrze dogadujemy, ale powiem Ci jako doswiadczona mama ze "kryzysu pierwszego dziecka" nasz związek nie przetrwal.......

Katarzynajanicka- 200 na tydzien chyba? Nam pediatra powiedziala ze 250 na tydzien to jest ok, wiec u Was nie duzo mniej.

reklama
Witajcie

Jestem znowu nie wyspana :crazy: mały wstał o 4 i do 5 nie spał. i wstał o 8 i koniec.

Kurcze czekam na kuriera z rzeczami szkolnymi i ten gosciu chyba w chu*a leci sobie, 2.08 kasa wplacona przez allegro i do tej pory cisza,a w weekendy przeciez nie jezdza,musze tam dryndnac.

Sukienke na wesele zamowiłam - sie szyje :-), a czy za sandałki 70zł to duzo ?

70zł.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry