reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Milka, Gosiagro- Jagoda ma dłonie troszke jasniejsze od twarzy, marmurkowe, chłodne i wilgotne :)A na wieczor pełne paproszkow ktore uzbiera w ciągu dnia :)
u mojej Igi też tyle tych kłaczków między paluszkami:-)
Dzoiewczymy mam problem albo sama sobie go stwarzam , jakie dlonie maja Wasze dzieci ??
Moja ma jaśniejsze niż buźka i czasem marmurkowe, przeważnie łapki są cieplutkie, ale np czasem podczas snu chłodne. ALe nigdy nie miała wilgotnych.
Jak zasypiają Wasze dzieci??
Iga zasypia w rożku przeważnie, staram się jej nie uczyć zasypiania na rękach więc ją bujam na kolanach:-)Zaśnie też np w bujaczku czy wózku.

reklama
Cześć Dziewczyny, podczytuję Was troszkę jak mam czas i jak złapię zasięg w tym buszu:))
Łukaszek dopiero od wczorajszego wieczorku troszkę spokojniejszy. Już mieliśmy wyjeżdżać, nie wiedziałam co się z nim dzieje. Dziś jest naerazie o niebo lepiej. Pierwszy raz udało mi się od przyjazdu ciepłą kawę wypić.
Pogoda narazie ładna, chociaż dzisiaj troszkę wieje. Chciałam żeby Łukasz pop[rzebywał jak najwięcej na świeżym powietrzu a dopiero wczoraj wieczorem nam się udało, wcześniej jak tylko wychodziliśmy na dwór odrazu zaczynał krzyczeć :////
Poza tym mam wrażenie że ma jakiś światłowstręt, przy świetle dziennym na dworzy bardzo mocno zaciska powieki i nie chce oczu otworzyć, nawet jak nie ma mocnego światła, podczas zachmurzenia, nie wiem co mu dolega:(((((

Poza tym mam wrażenie że ma jakiś światłowstręt, przy świetle dziennym na dworzy bardzo mocno zaciska powieki i nie chce oczu otworzyć, nawet jak nie ma mocnego światła, podczas zachmurzenia, nie wiem co mu dolega:(((((

zyrafka-moja też nie za bardzo lubi światło dzienne jak wyjde z nią na dwór to też mróży ale z czasem się przyzwyczaja

Moja również tak reaguje na światło dzienne. To chyba normalna reakcja.

Zyrafka- Jagoda tez tak reaguje na swiatlo dzienne :)

Ewus- pieknie wyglądasz, chlopaki rosną a Twoj bufet.. hoho :):) Trzymaj sie dzielna kobieto :)

Ja chyba oszaleje dzisiaj. jagoda tak marudzi jak nigdy i od rana spala 3 razy po 20 minut!!!

Ostatnia edycja:
ewus wspaniale wygladacie :-)

A skad wiesz,ze maly ma przepukline czym sie to objawiło ? My mamy skierowanie do poradni,bo lekarz wykrył jakies szmery w serduszku u dzinksa.

ewus wygladacie super
naprawde podziwiam cie, jestes taka mloda i tak swietnie dajesz sobie sama rade z dwojka
szkoda ze tata nie przylecial na chrzciny

Kajdusiu zdjecie fantastyczne

wczoraj chyba rzeczywiscie cos bylo bo Jas nie chcial zasnac
usypialam go od 9 do 11
jeszcze mamy gosci i chcialam chociaz godzinke posiedziec
dzieciaki chyba wyczuwaja kiedy chcemy zeby zasnely i robia na odwrot

ewela a czemu sie tak przejmujesz ta przepuklina?
Jasiowi tez pepek wylazl, pediatra go ogladala i wszystko jest ok, mam nic nie robic

reklama
Brawo Lena!! Brawo Gaja :)

Moja zasnela w wozku, bez jedzenia i bez kapieli. Pierwszy raz mialam Jej dzisiaj dosc. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.

Do góry