Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, dłuzej bym grała,ale reka mnie juz tak bolała od trzymania pada
i poszłam spac.
, pewnie dzisiaj daje mamie odsapnać bo wczoraj sobie w ciągu dnia drzemał po 15
Zaraz, zaraz, jak wyeliminować noce karmienie? Pokarm nocny jest dla dziecka najbardziej wartościowy. Poza tym taki mały niemowlak nie może tyle czasu nie jeść, bo za bardzo spadnie mu poziom cukru. Poza tym na mleku matki dziecko nie może mieć nadwagi.
co za pomysł?! _avena_ nie gniewaj się, ale w życiu bym nie posłuchała takiego lekarza!
zgadzam się w 100%!! :-)
używamy płynu Nivea Baby 2 w 1 do kąpieli i mycia włosków![]()
avena po tym co ci doradzil lekarz to zaraz widac ze stara szkola, teraz dzieci nikt nie odchudza jak sa na piersi, twoja corcia moze teraz tyle przybierac bo ma taka potrzebe a za miesiac bedzie inaczej
Lekarz nie powiedział że ma nadwagę, tylko mówił żeby zrezygnować z karmienia w nocy, a pokarm nocny i tak ściągnie rano:-) A co z dzieciaczkami które same przesypiają całą noc??Moja w sumie w nocy budziła się 2 razy, później miała krótki okres przesypiania, a teraz znowu się budzi. Jego zdaniem to przyzwyczajenie, a spokojnie można ją oduczyć już teraz bo waga dobra. Kurcze teraz to już sama nie wiemavena z tego co piszesz to w sumie corcia ladnie przesypia, jedynie to o 4 rano zalicza sie jako nocne karmienie bo o 7 to juz chyba dzienne, tego chyba nie bedziesz eliminowac? Ja i tak jestem tego samego zdania co poprzedniczki ze na piersi dziecku nie grozi nadwaga nawet jak wyglada jak paczuszek, pozniej zacznie raczkowac i zobaczysz jak waga poleci
[/COLOR][/SIZE]

hefi - właśnie zauważyłam że twoja Julcia jest starsza od mojego Kacperka tylko o jeden dzień