hahahaha a my już dawno po dziś kąpiel była po 19
a wogóle witam wieczornie
my dziś bardzo towarzysko spędziliśmy dzionek na spacerowaniu, wreszcie spotkałam się z przyjaciółką i jej maluchami plus moje 2 także wesoło miałyśmy momentami
gosiagro super że z bioderkami wszystko dobrze, a co do pobrania krwi to jakiś koszmar, mój Tomuś też miał robioną morfologię bodajże w 3 tygodniu zycia ale krewkę z paluszka miał pobieraną,
moja córcia ma na drugie Małgosia;-):-)
koriander buldożek "pożyczony" do fotki bo to pies kuzynki do której jeździmy na wieś, ale moja córcia jak na "psiarę" przystało nie przepuści żadnemu czworonogowi ;-)( to po mamusi i tatusiu z resztą też ) my mamy dużego kudłatego owczarka
ewela 
to pospałaś kochana ja to nie pamiętam kiedy ostatni raz wstałam o takiej godz.
zyrraffka trzeba było wpaść do nas, naleśników wyszło tyle że nie miał juz kto ich jeść pod koniec

:-)
co do radzenia sobie z dwójką, nie jest źle bo jak już kiedyś pisałam Tomuś jest cudownym niemowlaczkiem i można zapomnieć o jego istnieniu tylko zmiana pieluszki karmienie, kąpiel i dziecka nie ma bo spi a ja mam czas dla Asi:-)
mój kiciuś baaardzooo lubi obsikać mame podczas przewijania

anecznik ja też musze się kiedys zabrać i zrobić ten teścik
kasiajanicka ciekawa ta książeczka i jaki Fifi w nią wpatrzony

aż nie chcę wiedzieć jakie te nasze dzieciaki będą wyedukowane....;-)
madzius5 dla
Kasi mojej imienniczki z resztą także najpiękniejsze zyczenia z okazji ukończenia 2 miesięcy