Kasiula1982
Fanka BB :)
kupiłam w poniedziałek, wysyłali wczoraj (kurier) i dziś dostałamKasia dzieki za ksiazeczke juz zamowilam bardzo mi sie podoba, pamietasz jak dlugo do Ciebie szla ?Zawsze wybieram priorytety ale teraz nie bylo takiej opcji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kupiłam w poniedziałek, wysyłali wczoraj (kurier) i dziś dostałamKasia dzieki za ksiazeczke juz zamowilam bardzo mi sie podoba, pamietasz jak dlugo do Ciebie szla ?Zawsze wybieram priorytety ale teraz nie bylo takiej opcji
moja też czasem tak ma, dzisiaj po raz pierwszy nie chciała wcale po kąpieli jeść i darła się strasznie, jak się okazało nie mogła kupki zrobić. A w trakcie karmienia też jej się zdarza powrzeszczeć, odwracać głowę, a mnie coś trafia bo nie wiem o co chodzi. A jedzonko najwcześniej chyba jest po skończeniu 4 m-ca, chciałabym wprowadzać jak najwcześniej się da bo po macierzyńskim wracam do pracy.Jas ma na glowce znak od pobierania krwi na porodowce, polozna mowila ze prawdopodobnie juz mu tak zostanie
dzisiaj mialam maciezynskiego dola, mialam wszystkiego dosc, maly marudzil, ja nie potrafilam mu pomoc
teraz jest ciut lepiej
tez tak macie?
wkurza mnie ze Jas odrzuca piers, coraz mniej ciagnie i pewnie niedlugo przestane go karmic piersia
placze przy cycku, szarpie go, kreci glowa na boki i wtedy podaje mu butle bo nie bede go glodzic
od kiedy chcecie zaczac wprowadzac jedzonko?

dzisiaj mialam maciezynskiego dola, mialam wszystkiego dosc, maly marudzil, ja nie potrafilam mu pomoc
teraz jest ciut lepiej
tez tak macie?

), a obok kawałek dalej Małgosia (na betonie), myślałam, że dostanę zawału... Płakała przestraszona, wzięłam ją na ręce, wtuliła się, za chwilę dałam cyca i jak się uspokoiła obejrzałam ją i ... ani zadraśnięcia, ani guza, poruszałam jej kończynami- żadnego płaczu, żadnego bólu, nietknięta, nienaruszona
, za chwilę się usmiechała po staremu...
Małgosia by tego nie przeżyła....
No nic innego jak aniol stroz byl przy Malgosi, jak to dobrze ze wszystko w porzadku, ufffffffff
Trzymajcie sie , wyobrazam sobie jak sie czujesz bo mi sie az rece trzesa..