Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jas ma na glowce znak od pobierania krwi na porodowce, polozna mowila ze prawdopodobnie juz mu tak zostanie
dzisiaj mialam maciezynskiego dola, mialam wszystkiego dosc, maly marudzil, ja nie potrafilam mu pomoc
teraz jest ciut lepiej
tez tak macie?
wkurza mnie ze Jas odrzuca piers, coraz mniej ciagnie i pewnie niedlugo przestane go karmic piersia
placze przy cycku, szarpie go, kreci glowa na boki i wtedy podaje mu butle bo nie bede go glodzic
od kiedy chcecie zaczac wprowadzac jedzonko?
, jedzonko pewnie po 4 m-cu zacznę wprowadzać

jak to się stało
, dobrze, że Małgosi nic nie jest
, wyobrażam sobie co musiałaś czuć widząc Malgosie lezącą na betonie, chyba zawału serca bym dostała
, uff ktoś czuwa nad twoją córeczka
Dziewczyny czy wszystkie macie chusty czy może któraś używa nosidełka? Możecie jakieś polecić?
Gosiu ja mam chuste lannylamb kupiłam we Wrocławiu wiec nie musiałam ze przesyłke płacić 169 zł. POwiem ci że jestem bardzo zadowolona,

ja bym chyba też zawału dostała jakbym zobaczyła coś takiego... dobrze ze wszystko z małą ok.Dziewczyny czy wszystkie macie chusty czy może któraś używa nosidełka? Możecie jakieś polecić?
Magda a gdzie dokladnie we wrocławiu?
w sobote jedziemy na urlopik do wrocławiatroszkę boje sie drogi ale jedziemy w nocy więc myślę że mała będzie spać
w careffour są teraz w promocji słoiczki Gerbera 130gram za 1.88gr. (normalnie ok 2.7)