Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spróbuj z samego rana!!!!Moja doi butlę i ja ją karmię nie zaczynaj jej uczyć nie wczesniej niz 2 tyg teraz podawaj jej sporadycznie a na 2 tyg przed opuszczeniem dawaj codziennieHej dziewczyny , długo się nie udzielałam a o nadrabianiu zaległości nie ma mowywięc jak się powtórzę w temacie to z góry przepraszam.
Czy któraś z Was ma podobny do mnie problem odnośnie karmienia butelką i podawaniu smoczka? Moja mała brzydzi się butlą i smokiema ja za 3 tygodnie muszę iść do pracy może znacie jakieś sposoby aby przekonać małą ????
Próbowałam już chyba wszystkiego ( próby zaczęły się zgodnie z zaleceniem położnej odkąd skończyła miesiąc ) :
1. Stosowałam różne smoczki
2. w butli był mój pokarm lub koperek (rumianek) albo woda
3. uczyłam sama, próbowała też babcia i mąż
4. zarówno jak była przegłodzona , spokojna jak i rozdrażniona
5. o różnych porach
6. w domu jak i na powietrzu
Mała tylko raz jakoś miesiąc temu załapała na 15 minut smoka i wypiła 60 ml pokarmu z butli - korzystać potrafi ale na tym się skończyło. Jak jej przystawiam butlę / smoka po prostu chyba się tego brzydzipomocy !!!
czemu masz złe doświadczenia, jeśli mogę wiedzieć?
mam dobry pomysł dla mam, których dzieci nie lubią leżeć na brzuszku, sprawdziłam bo mój Filipuś nie lubił, dopóki nie dostał
Interaktywna KSIĄZECZKA DWUSTRONNA Tiny Love (1170786584) - Aukcje internetowe Allegro
teraz leży na brzuszku nawet w wózku na spacerze i patrzy na obrazki z tej książeczki i wygląda na zachwyconego![]()

Czy Wam też zaczęły tak wypadać włosy? Mi zaczęły gdzieś tak od kilku dni - niby jem wszystko, żadnej diety eliminacyjnej nie stosuję a i tak...moje włosy są wszędzieco patrzę na małą to ma gdzieś w paluszkach moje włosy zaplątane
![]()
Chyba muszę zacząć łykać jakieś witaminki - pewnie wrócę do Feminatalu, który brałam w ciąży

Dziewczyny czy wy same dobierałyście mleko dla dzieic czy lekarz Wam przepisał??
U nas płaczliwego dnia ciąg dalszy:-(
Śliczne dzieciaczki dziewczyny
ja wybrałam takie jakie podali w szpitalu, pediatra powiedziała, że jak nie ma żadnych problemów to zmieniać nie będziemy i tak już zostało