reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam weekendowo :-)
Ewela, Paula- jednak wybraliśmy Villę Fenix na Kolejowej, później do Was napiszę i wymienimy się numerami tel. :tak:
MIłego popołudnia wszystkim :-)

athena wspolczun z tymi jabłkami, ja dwa lata temu byłam na zbieraniu w Anglii - nigdy wiecej , kregosłup to mi mało nie siadł,choc kasa była dobra.

Lena jak karmisz piersia to niestety,ale z solarium musisz sie pozegnac. Idz na natryskowe opalanie ,albo tansze samoopoalacz np. w balsamie Nivea ja własnie sie nim smaruje,zeby za tydzien wygladac na opalona.

Dziewczyny czy do sandałek z otkrytymi palcami pasuja kabaretki albo jakies inne?

Fenix na kolejowej, hmm musze olukac, bo ja tez na tej ulicy mieszkam hihi :) O! to trzy domki dalej ode mnie - super :-)

Ostatnia edycja:
tak tez myslalam,ale te moje nogi takie pogryzione przez komary i jakies siniaki mam , moze jakos uda mi si eto podkladem przytuszowac no zobaczymy

Jedziemy dzis do forum własnie cała ekipa , moze małemu cos na jesien zakupie , wogole on taki cwany,ze ani czapki na glowe ani ubranek typu spioszki- od razu wielki płacz i musze sciagac, nieqwiem ja to bedzie w zimę

Kasiajanecka- życzymy z Jasiem super zabawy!
Dziewczyny ja bym się zastanowiła z tymi samoopalaczami bo mi sie wydaje że to bardziej szkodliwe niż słońce!!!!Przecież to środki chemiczne. Cholera wie jakie.
Któraś z dziewczyn juz nie pamiętam pisała o koleżance szpiegującej i wyśmiewającej uzywane rzeczy.
OTO MÓJ KOMENTARZ DLA SZPIEGA
Otóż uzywane rzeczy ja także kupuję i nie znaczy to wcale że jestem gorsza , biedaczka itp.
Myślę kochana koleżanko naszej forumowiczki że kiedyś zostaniesz zupełnie sama jak tak traktujesz ludzi.
Ja także kupuję całą masę uzywanych rzeczy i mój synek ma większa szafę ubrań niż ja. Są piękne , ORYGINALNe -bo rozumiem że to ważne dla Ciebie a mój synek naprawde super się w nich czuje. Wiesz ja wolę za 40 złotych kupić mu 5 par czy 10 ubranek niz jedną sklepową rzecz która za miesiąc już będzie za mała!!!
Radze się zastanowić nad sobą droga Szyderczyni

Jakaś paranoja jak czytam takie rzeczy:( Niektórzy Ludzie są bezwzględni i bezmyślni ale ja mam na to swoją teorię. Że jak będa dalej tak postępować to na starość zostaną szupełnie sami...

A ja dzisiaj posprzątałam pół kostki brukowej wokół domu. Tznaczy moje ulubione zadanie Czysciłam między brukiem rosnaca trawkę i mech:) Ot takie zadania sobotnie a w domku syf :p Może jutro się wezmę piękna pogoda Jasiek w ogrodzie sobie spiocha i tylko na jedzonko do domku wchodzimy.
Lecę dalej sobie pogrzebać w "fugach"brukowych:*

Hej...
U nas jak zwykle noc spokojna....
Pola zasypia o 7 przy jedzeniu i spi do 2-3...je i zasypia sama odłożona do wózka....Potem wstaje ok 5.30-6.00...znow je (tradycyjnie również robi kukę....hehehe), bawi się i gada troszke do mamuni i zasypia i spi tak z godzinkę.....Wstaje , bawimy się chwilke, mala je i idziemy na spacer, ktory przesypia, wracamy do domciu, Polcia znow je i wtedy zasypia na 2,5-3,5 godziny....potem znow jedzonko i zabawa do 6.30 do kąpieli, po której jedzonko i Polcia zasypia juz na dobre.....Każdy dzień wygląda praktycznie tak samo....jakos udało nam sie ustalic plan dnia....
Teraz mała spi juz prawie 3 godziny....Mój słodziak....

Co do używanych ubranek Polcia ma multum w szafie uzywanych oryginalnych ciuszków angielskich firm....(mam ekstra ciucholand na przeciwko bloku rodzicow....)..Króluje next, mothercare, george.....Jeśli za bluze za którą nową mam zapłacić 18 funtow mogę kupic za 3-4 zł to czemu nie....I nowe i stare ubranka zawsze porządnie piorę....więc nie wiem o co chodzi...Widzę czasem jakie damy się ubierają w tych ciuchach, bo przecież nie ma nic w tym złego....

katarzynajanicka - miłej zabawy, zazdroszcze...Ja wprawdzie byłam na weselu siostry w czerwcu ale miałam wtedy wielki brzuch a paweł wciąż był w Anglii, więc bawiłam się powiedzmy tak średnio....Także poszalej dziewczyno!!!!

lena - twój ślub też już wielkimi krokami się zbliża....Stres już jest????

Ja dziś idę jeszcze wieczorem do jednego kościoła...Moze uda się coś z tym chrztem....to kosciol garnizonowy...podlega pod innego biskupa ( bo u
nas to biskup zakazał chrzcić dzieci "takich" rodziców i wszystkie parafie przestrzegają tego zakazu), a Polcia jest z rodziny wojskowej....Dziadek pulkownik, pradziadek major....może coś się uda....
Zmykam jak mała wstanie, dostanie jeść i lecimy do kościoła,....
Miłego popołudnia i wieczoru dziewczyny!!!!

Ja również korzystam z ciucholandów i zawsze znajdę coś fajnego oryginalnego i nie drogiego. Szymonek ma pełno ciuchów umbro,adidas,reebok,nike,next i wiele innych. Jak bym miała kupić te wszystkie ciuchy w normalnym sklepie to pewnie bym zbankrutowała ,a tak jak zapłace 2 czy 3 albo 4 zł to bynajmniej jak sie dziura pojawi po wariacjach na placu zabaw to nie szkoda.

Agi78 - mam nadzieje że uda ci się załatwić chrzest, wiem ile jest z tym problemu jak się nie ma ślubu, przechodziłam to z Szymonkiem na szczęście po wielu rozmowach z proboszczem ochrzcił nam Szymka.

Lena - jak tam przygotowania do ślubu?

Jejciu pamiętam mój ślub, co prawda malutki skromniutki bo tylko rodzice i świadkowie, ale i tak było wspaniale. Pamiętam jak na przysiędze wybuchłam takim śmiechem że nie mogłam sie opanować, ksiądz musiał mikrofon wyłączyć i stał i się śmiał ze mnie,żartował cały czas podczas mszy naprawdę wspaniały człowiek , już dawno nie spotkałam tak miłego i fajnego księdza.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki już prawie wszystko gotowe;)Szukamy piosenki na pierwszy taniec;)Tort 5-piętrowy będzie suknia do odebrania 30;)Wystrój sali się robi;)Kurde jestem blada strasznie chyba pójdę chociaż co 2 dni na 5 min;)na to solarium;)

Do góry