Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-(
Przykro mi bardzo. A jak to się stało, że trafiłaś do tej poradni? Miałaś jakieś podejrzenia? W szpitalu mial badany słuch?

Ponieważ jest nieco ruchowo ciapowaty zapisałam go na zajęcia piłki nożnej dla przedszkolaków- właśnie wrócilismy, podpieraliśmy tylko ściany, Piotrek nie zbliżył się do dzieciaków ani do trenera... bardziej go interesowało liczenie dzieci, czytanie literek na piłce itp.- cholerny intelektualista
A w połowie zajęć powiedział, ,że chce iść do domu poczytać książeczkę... Trudno, chociaż Małgosię będę mieć pływaczkę 

Mój syn jednak nie bedzie piłkarzemPonieważ jest nieco ruchowo ciapowaty zapisałam go na zajęcia piłki nożnej dla przedszkolaków- właśnie wrócilismy, podpieraliśmy tylko ściany, Piotrek nie zbliżył się do dzieciaków ani do trenera... bardziej go interesowało liczenie dzieci, czytanie literek na piłce itp.- cholerny intelektualista
A w połowie zajęć powiedział, ,że chce iść do domu poczytać książeczkę... Trudno, chociaż Małgosię będę mieć pływaczkę
eagle- Kochana, przytulam Cię bardzo mocno, na szczęście szybko to wykryliście, a są dobre aparaciki do uszu...marne pocieszenie, ale gorzej gdyby miał coś z oczkami...
idę robić kolację mojemu niedoszłemu piłkarzowi

; a usłyszeć głośny śmiech coś cudownego

, ja to tam widzę, ze Piotruś to by jakiegoś Nobla wolał niż jakiś tam mundial

Masakra jakas z tym deszczem