Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja uwielbiam:-)Nie, nie mam jej. To taka firmy Nuby tak? Jak patrzyłam to ona była jakoś od 6 czy 9 miesiąca
Nie znoszę placuszków z cukiniibleeeeeeee.......
a mój fifi chory, byłam z tym kaszlem i dostał antybiotyk bidulek, mam nadzieję, że pomoże, szczepienie przełożone o ok 2 tyg, zalezy jak antybiotyk zadziała, mam jeszcze mu psikać tantum verde i pulmex baby smarować.......... jak by tego było mało przez 2 tyg Fifi nie przybrał ani grama................
Sen-koszmar.hejus dziewczynki
Ale mialam dzis sensnilo mi sie,ze bylam w 8tyg ciazy i szukalam gina,ktory mi ciaze przerwie
OMG
Moj mały marudny ,musze z nim siedziec i sie bawic Zobacz załącznik 294930Zobacz załącznik 294932

placuszki z dyni upieczone, sos czosnkowy i pomidorowy do tego zrobiony, ciasto marchewkowe upieczone, tylko koreczki mi zostały i jakieś przekąski typu paluszki i będzie git

ale zleciało.....
Moja chyba w wieku 2 lat bedzie taka duza 

a jedyna ksiazka, do ktorej ostatnio zagladam to "Pierwszy rok zycia dziecka" :-)
Moze kurtka "cudownym" sposobem sie odnajdzie
. Wystarczy tylko na dzisiejsze jedno karmienie, a jutro prawie caly dzien na wykladzie bede
Licze, ze dzis wieczorem sporo sciagne, bo mala sie z butli naje, wiec mi piersi nie oprozni do sucha, zarlok maly :-)

Zyraffka niesamowite zdjecie! super!!! wyslij je na jakis konkurs