reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nie, nie mam jej. To taka firmy Nuby tak? Jak patrzyłam to ona była jakoś od 6 czy 9 miesiąca:(
Nie znoszę placuszków z cukinii:( bleeeeeeee.......
ja uwielbiam:-)
w smyku jest nuby na allegro widziałam canpol i to jest od 6 m-ca. Ale jeśli mam podawać obierane jabłuszko to zamiast na tarce trzeć to bym jej w tym dawała by sobie memlała

Witam:)

Lencja współczuję chorego męża. Wiem co to znaczy. Szybkiego powrotu do zdrowia dla Niego.

karo owocnych zakupów

a mój fifi chory, byłam z tym kaszlem i dostał antybiotyk bidulek, mam nadzieję, że pomoże, szczepienie przełożone o ok 2 tyg, zalezy jak antybiotyk zadziała, mam jeszcze mu psikać tantum verde i pulmex baby smarować.......... jak by tego było mało przez 2 tyg Fifi nie przybrał ani grama................

Bidulek. Dużo zdrówka Skarbie.
A może wagę mieli zepsutą.

hejus dziewczynki

Ale mialam dzis sen :szok: snilo mi sie,ze bylam w 8tyg ciazy i szukalam gina,ktory mi ciaze przerwie :szok: OMG

Moj mały marudny ,musze z nim siedziec i sie bawic Zobacz załącznik 294930Zobacz załącznik 294932
Sen-koszmar.

Fajniutkie chłopaki:)

mama kubolki gdzie te zdjęcia? A swoją drogą 9,1kg masz co dzwigać:)

Agi moja wczoraj tak miała, prawie cały dzień spała. tzn do 19 tak było bo po kąpieli do północy się z nią męczyliśmy.

A u mnie deszcz pada i siedzimy w domku:(

Anecznik ja sobie obejrzalam cala sage Zmierzch itp...ostatnio pewnie juz je widzialas..

mamakubusia zdjec nie widac :) A synek przytyl w 12 tyg 5.100g? niezle niezle....

Agi7 moja miala 49 lub 50cm przy urodzeniu a teraz ma 62cm.. a wazy 6400g

kasiajanicka zdrowka dla Fifcia!

avena placuszki z cukinii sa pycha!! Podziel sie

Lencja zdrowcia dla meza... och chory chlop :) a ja tam lubie jak moj jest chory moge sie bbawic w pania Doktor :)
Nie chce mi ikonek wkleic :(

Oswieccie mnie dziewczyny...jakie siateczki do jedzenia?? o_O

Ostatnia edycja:
Uff, to się ogarnęłam, dziś przychodzi nasz przyjaciel, który jest zarazem chrzestnym Mai, będzie piwkowanie:-D:-D :tak::tak: placuszki z dyni upieczone, sos czosnkowy i pomidorowy do tego zrobiony, ciasto marchewkowe upieczone, tylko koreczki mi zostały i jakieś przekąski typu paluszki i będzie git:happy2::happy2:

zdec - na wyspę słodową bardzo chętnie:tak:

zyrraffka - ale super zdjęcie!!! Jaki wygimnastykowany Łukaszek, moja Maja jeszcze tak nie potrafi

miłego wieczoru:-D

Ostatnia edycja:
Ale super dzieciaczki!

Witam sie wieczornie juz prawie:)
Miki lezy w wózku i sie bawi, dzieciaczki starsze chore:/ ale jakos daje rade;] z Mikim walczymy by nas nie złapało.
U nas wszystko ok, mały rosnie... ma juz ponad 8kg i az 71cm.
a aktualne zdjecia sa w sygnaturce:-)
Jejku jutro moja córa konczy 4 lata....:szok: ale zleciało.....
Miłego wieczorka! Zmykam bo jasnie pan juz skrzeczy:D

Agi moja siostra w UK lacznie z urlopami rowno rok na macierzynskim byla. W PL tylko pomarzyc o tym mozna:-(
Moja Emilka rosnie pomalenku, czekam na 5ego listopada, zeby sie dowiedziec o aktualne wymiary. Urodzila sie z 2700g i 53cm, a jak miala 3-ce i 4dni, to miala 5250g i 59cm
Ewela woj Tomus wydaje sie ogromny!:szok: Moja chyba w wieku 2 lat bedzie taka duza :tak:
katarzynajanicka zdrowka dla Fifiego! jak sie podleczy, to na pewno apetyt mu wroci i wage nadrobi :tak:
Anecznik Ostatnio mam malo czasu na czytanie, a filmow nigdy duzo nie ogladalam. Ale ostatnio bylismy na "hustawce" w kinie i jak na polska produkcje to calkiem mi sie podobal, choc akcja raczej niemrawa:dry: a jedyna ksiazka, do ktorej ostatnio zagladam to "Pierwszy rok zycia dziecka" :-)
Klementinka dobrze, ze sobie z kurierem pogadalas :-D:tak: Moze kurtka "cudownym" sposobem sie odnajdzie:tak:
zyrraffka ciekawe, czy oksy zadziala? Mi by sieprzydala, zeby mleko lepiej sie sciagalo, bo od wczoraj juz 3razy sciagalam i mam dopiero 150ml:wściekła/y:. Wystarczy tylko na dzisiejsze jedno karmienie, a jutro prawie caly dzien na wykladzie bede:no: Licze, ze dzis wieczorem sporo sciagne, bo mala sie z butli naje, wiec mi piersi nie oprozni do sucha, zarlok maly :-)
Śliczny zarloczek :D
lencja oj z chorym facetem w domu, wspolczuje:blink:
karo85 a nasze chrzcielne pieniazki na lokacie dla Emilki wyladowaly
avena No wlasnie, ja tez nie za bardzo wiem, jak sie zabrac za te glinke. Zwlaszcza, ze instrukcja po angielsku i siezastanawiam, czy wszystko dobrze zrozumialam:confused:

Wyslalam P. na spacer, zeby w spokoju podlogi wysprzatac i oczywiscie do kompa usiadlam, bo zapomnial go wylaczyc. Musze sie zbierac do roboty, zeby nie bylo, ze nic nie zrobilam:-)
a wieczorkiem na pilates. Pierwszy raz od chyba 1,5roku, wiec czuje, ze bedzie ciezko...:blink:

reklama
Do góry