reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ewela - super chłopaki, ach ta miłość braterska

Kasiajanicka - zdrówka dla Fifiego, a waga - tak jak dziewczyny mówią może przez to przeziębienie nie przybrał

Klementinka - to chyba faktycznie przekręt zrobili z tą kurtką

Koriander - coś takiego: Siateczka do karmienia CANPOL, TANIA WYSYŁKA (1281966192) - Aukcje internetowe Allegro

Zyrafka -
rewelacja zdjęcie:-) ja też czekam na wyczyny Igi, ale narazie nie interesują ją nóżki

Gosiagro - udanego imprezkowania

Eliza - zdrówka dla maluchów

koniczynka
- ja mam po polsku instrukcję i nie wiem:-D

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia zdrowia dla męża, przydadzą się bo okazało się, że ma zapalenie bakteryjne krtani i tchawicy:szok::szok:
Co gorsze zaraża, ma uważać bardzo na Kornelkę bo u dzieci zapalenie krtani jest bardzo groźne :no:
Tak więc przez kilka dni jestem zdana tylko na siebie jeśli chodzi o zajmowanie się Nelcią, tak przynajmniej w czasie kąpieli miałam chwilkę dla siebie...
Poza tym to jednak nastrój ma ok a powera jak od kilku dni, Klementinka jak chcesz to mogę Ci jeszcze go trochę podesłać, któraś jeszcze chętna?
A jak chcecie to zapraszam na kawkę i świeżutkie babeczki:
Zobacz załącznik 295056

Zyraffka widzę że Łukaszek też uprawia akrobatykę:)
Ja niestety nie mogę uchwycić tego aparatem:(
Coś nie mogę ocenić Twoich zdjęć, wcześniej to robiłam.

gosiagro udanej imprezki :tak: do nas dzis tez kolezanka na piwko przychodzi, lubie takie wieczorki :)
Lencja oj kurcze...zdrowka dla meza...na pewno te pysznie wygladajace babeczki mu poprawia humor. Ja bym chetnie wpadla :cool2::cool2:
elizka zdrowka dla maluchow!
Klementinka no cos ten kurier kreci... nie odpuszczaj cwaniaczkowi:wściekła/y:

czas na kaszke i na kapiel milego wieczoru!

Ostatnia edycja:
No no Laski produkcja wre. Nie nadrobie wszystkiego bo mały śpi i muszę coś podgonic przed jego kompaniem ( o 20 jeżeli wstanie). Dom zapuszczony, prania znowu stosy. Eh....
Zyrafka- Łukasz jest cudownym dzieckiem i w dodatku uzdolnionym akrobatą. Lubie patrzeć na jego fotki.
Oczywiście wszystkie dzieciaczki są NAJ NAJ.

GOSIAGRO- chętnie bym sie wprosiła na imprezkę :)

Elizka- zdróweczka dla szkrabków

Mamy pytanko. Mam umowę do 31.03.2011. i będę na wychowawczym do tego czasu ( chyba ,że ta robota wypali co wspominałam ) i teraz tak, jak mi szef nie przedłuży umowy to czy w pośredniaku mnie zarejestrują z prawem do zasiłku czy nie. Bo nie wiem czy kombinowac ,żeby mnie pracodawca zwolnił bo np; likwidacja stanowiska.

Zyraffka widzę że Łukaszek też uprawia akrobatykę:)
Ja niestety nie mogę uchwycić tego aparatem:(
Coś nie mogę ocenić Twoich zdjęć, wcześniej to robiłam.

dziękuję, tylko raz można chyba że ktoś ma zmienne IP.

byłam w szpitalu nie dostałam zastrzyku bo gózek zszedł, dostałam tylko ampułki z oksy na wszelki wypadek. Nadal pierś boli ale mój lekarz powiedział że będzie bolało i nic się z tym nie da zrobić:-:)-:)-:)-:)-(

Mamy pytanko. Mam umowę do 31.03.2011. i będę na wychowawczym do tego czasu ( chyba ,że ta robota wypali co wspominałam ) i teraz tak, jak mi szef nie przedłuży umowy to czy w pośredniaku mnie zarejestrują z prawem do zasiłku czy nie. Bo nie wiem czy kombinowac ,żeby mnie pracodawca zwolnił bo np; likwidacja stanowiska.

Jeżeli pracowałaś przez rok to wydaje mi się że jak najbardziej możesz się zarejestrować.:)

reklama
przeczytałam w mojej książce o dizecku, że słaby lub zerowy przyrost masy ciała może sugerowac skazę białkową, już raz filuś miał podejrzenie skazy, byłam na diecie potem dla tesu zaczęłam pić mleko i krost nie było to sobie piłam dalej kawe z mlekiem, odstawię to mleko znów, zobaczę jak z przybieraniem będzie... już mi głowa pęka od tego przybierania Filusia, dziś to na spokojnie wzięłam- choroba mogła zahamowac, ale zobacze po chorobie...........

Do góry