reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2010

A Wy dalej o jedzeniu :szok:
A mnie nadal łamie w kościach, wszystko mnie boli, kicham i gardło mnie boli... Apetytu nie mam nic a nic, zmuszam się do każdego kęsa, nawet mój brzuszek ciążowy mi zniknął ;-) Najgorsze, że jutro i pojutrze muszę iść do pracy- jest taka sytuacja, że nie mogę zostawić ludzi na lodzie...
mamamikołaja- widzę, że Ty też chora, trzymaj się dzielnie kochana- damy radę i zwalczymy to świństwo!

Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty, ja mam już w środę :-)

reklama
może po prostu dziecko już jest coraz większe:-):-) i potrzebuje coraz więcej miejsca w brzuchu i macica się rozciąga i od tego może Cie boleć, mam nadzieje,że przy tym nie masz krwawień

Cześć dziewczyny!
Wróciłam ze wsi, upojona świeżym powietrzem do tego stopnia że cały dzień ziewam.:-)
Emalia jeżeli Ci nie przejdzie to pojedź na wszelki wypadek skonsultować to z lekarzem, zawsze lepiej jeden raz więcej niż nie daj Boże mniej:-(
Widzę że wczoraj wszyscy oglądali Mam Talent, ja niestety nie miałam u mamy TVN, ale dzisiaj po części to nadrobiłam u teściowej, oglądając kawałek;-)
Muszę się wziąć za coś do jedzenia, mój Krystian sobie wymyślił parówki, a ja czuję że jak poczuję ich zapach to zwymiotuję:szok: Ale mus to mus... Idę.... Co ma być to będzie..... I tak już wyręczył mnie w zmywaniu garów, bo tak "brzydko pachniały" że masakra:-(

Cześć dziewczyny!
Wróciłam ze wsi, upojona świeżym powietrzem do tego stopnia że cały dzień ziewam.:-)
Emalia jeżeli Ci nie przejdzie to pojedź na wszelki wypadek skonsultować to z lekarzem, zawsze lepiej jeden raz więcej niż nie daj Boże mniej:-(
Widzę że wczoraj wszyscy oglądali Mam Talent, ja niestety nie miałam u mamy TVN, ale dzisiaj po części to nadrobiłam u teściowej, oglądając kawałek;-)
Muszę się wziąć za coś do jedzenia, mój Krystian sobie wymyślił parówki, a ja czuję że jak poczuję ich zapach to zwymiotuję:szok: Ale mus to mus... Idę.... Co ma być to będzie..... I tak już wyręczył mnie w zmywaniu garów, bo tak "brzydko pachniały" że masakra:-(

Ja na samą myśl o parówkach mam mdłości :-D

Bardziej gustuje ostatnio w słodkich daniach - właśnie się zajadam ryżem na mleku z jabłkiem i cynamonem :-)

Więc myślę,ze nie masz o co się martwić, ale jak Cię będą niepokoiły te bóle to jedź do lekarza, mnie czasem też brzuch boli, ale na szczęście jak się położę i odpocznę to przechodzi:-)

reklama
Więc myślę,ze nie masz o co się martwić, ale jak Cię będą niepokoiły te bóle to jedź do lekarza, mnie czasem też brzuch boli, ale na szczęście jak się położę i odpocznę to przechodzi:-)

Mnie ból ostatnio złapał w nocy, ale jakoś przeszło do rana, sądzę że to przez to że mam straszne zaparcia.:-(

Do góry