reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Matko jaka jestem wsciekła!!!
Poza tym zrobiłam z tej złości kurczaka curry bo wczoraj nie miałam weny , oraz jeżyki owsiano-migdałowe się studzą w lodówce
Agi - nie denerwuj się ! <przytulam> Gosia mam nadzieje troszke Cie uspokoiła. Odczekaj ten miesiac i zrób po raz drugi. Na pewno wszystko będzie ok. Powiedz mi jaki symbol maja te płytki na morfoligii to sprawdze ile miał Jasiek bo nie dawno robiłam morfologie i wszystko ok , może w ten sposób ja chociaz zdołam pomóc. A w poniediząłek mam szczepienie wzw więc moge zapytac pediatry jak chcesz?
Ewus - zdrówka dla Chłopaków!
Ewela - śliniaken super!
Ita - Kochana współczuję , ale to tylko 4 h , perwszy dzień będzie najgorszy a póżniej na pewno się przyzwyczaisz i DASZ RADĘ!!!
Klementinka - wosk leje się w wigilię nocy św. Andzrzeja czyli wczoraj. Mało kto o tym wie:) i wszyscy leją 30:) Ja w tym roku nie polałam. :p
dorotka - Woooowwww jaki fryc Piękny!!!!
Lenka - blog pierwsza klasa !!! A niezle będziecie mieli dzisiaj po tej fasolce:):p
koniczynka - a jak remont klatki się skończy to Emilka z powrotem do sypialni?
Gosiagro- Super świąteczna Majusia!!! Ja właśnie poluję na czapkę dla Jasia bo strój Mikołaja juz ma od 3 miesięcy, gdzieś na bazarku wyszperałam kiedyś:)
Agusia - podziwiam !!! Na szczęście choć troszke poszli ci na rękę
Kasiajanecka - ja mam Volume Milion Lashes Loreala - bardzo dobry , choć mam go po raz pierwszy , wczesniej tylko Maxfactor - Masterpiece i tez polecam!

reklama
Przejrzałam sobie imiona czerwcowych chłopaków i widzę że mój Kamil jest jedynym Kamilem :-) a wydawało mi się że daliśmy mu popularne imię :-) :-)

Perfecta - symbol PLT !!!!
Dziękuję za miłe słowa kochana...Powtórzę tę wyniki .....Ja już po prostu chciałabym zapomnieć o słowie płytki...Przez połowę ciązy miałam przez nie kłopoty i teraz jeszcze Polcia...Ach...

Perfecta - symbol PLT !!!!
Dziękuję za miłe słowa kochana...Powtórzę tę wyniki .....Ja już po prostu chciałabym zapomnieć o słowie płytki...Przez połowę ciązy miałam przez nie kłopoty i teraz jeszcze Polcia...Ach...

Kochana u mnie na wynikach Jaśka plt norma jest od 250 do 550 więc 581 to jest minimalnie ponad normę:) Głowa do góry na pewno będzie ok!:)

Wpadlam tylko napisac ze Ola (3900 i 56cm) urodzila sie zaraz po przyjezdzie do szpitala, wiec gdyby nie eskorta policji to urodzila by sie w samochodzie :))))) Mama i dzidzius czują sie dobrze :)

Ewelinka- oni jechali z Tarchomina, wiec pewnie wiesz co sie dzieje na Modlinskiej po 7 rano..

Ostatnia edycja:
Wpadlam tylko napisac ze Ola (3900 i 56cm) urodzila sie zaraz po przyjezdzie do szpitala, wiec gdyby nie eskorta policji to urodzila by sie w samochodzie :))))) Mama i dzidzius czują sie dobrze :)
Super!!!!!!!! Gratulacje dla rodziców!!! Historia jak z filmu , piękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiecie co ? Ta ciąża , narodziny Jaska to najcudowniesze chwile w moim życiu!!! aż mi się łezka w oku kręci:)
Nawet ten miesięczny pobyt w szpitalu przed przyjściem Jaska na świat bardzo miło wspominam:) A jak jestem na bródnowskim bo i na kontrolę tam chodzę ginekologiczną i z Jasiem jak miał anemię chodziliśmy tam , to taki wielki sentyment mam do tych ludzi , a jak wchodze do bloku oddziału położniczego to tak ciepło w serduszku sie robi:) i człowiek nie pamieta że jakaś tam Pani anestezjolog mnie wykończyła... Pamięta tylko te szczęśliwe chwile i mówcie co chcecie ale na bródnie sa najlepsi , najfantastyczniejsi , najmilsi lekarze i położne EVER!!!! Ehhh taka nostalgia mnie naszła:) Przepraszać za chwile prywaty!

agast- nam na szkole rodzenia mówili, że jak byśmy jechali do porodu i by korek był to dzwonić na policję, podjadą i pomoga przebić się przez korek, podobno lubią takie specjalne zlecenia :) Gratulacje dla szczęśliwych rodziców :)

kajdusiu- ja mam męża informatyka, więc spytam czy wie cos o tym :)

Perfecta- ja mieszkam 5 minut od brodnowskiego a by mnie wołami tam na porod nie zaciagneli! :)
Jak moja tesciowa rodzila tam najmłodszego syna to karaluchy po inkubatorach biegaly!!!!! No ale to bylo wiele lat temu. Moze teraz jest lepiej :)

Perfecta- ja mieszkam 5 minut od brodnowskiego a by mnie wołami tam na porod nie zaciagneli! :)
Jak moja tesciowa rodzila tam najmłodszego syna to karaluchy po inkubatorach biegaly!!!!! No ale to bylo wiele lat temu. Moze teraz jest lepiej :)

No ja tam żadnego nie widziałam:) a byłam tam długo. Bo na przełomie grudnia i stycznie prawie 2 tygodnie a w maju już na miesiąc zostałam położona do przyjscia Jasia na świat i uwierz mi jak bym tam jakiegos przybysza zobaczyła to bym uciekała gdzie pieprz rośnie

reklama
agast niezła akcja dobrze że zdążyli i gratulacje dla swiezo upieczonych rodziców
koriander lilianka chciała się z mamusią podzielić zobacz jaką masz córcię
ewuś zdrówka dla chłopaków

Do góry