reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiagro- świąteczna Majusia przepiękna- jaka długa się wydaje w tym stroju :szok:

gosiagro slicznie Majusia wyglada a jakie ma dlugie nogi laska!!:szok::tak::-D

no właśnie wygląda jakby miała nogi do nieba:-D:-D a ten pajac jest na nią za duży bo to rozmiar 80 i nogi kończą się jej w połowie, no może przesadziłam z ta polowa:-p ale na zdjęciu wygląda jakby taka długa była:szok:

kajdusia - nie mam pojęcia co to za program mogłyby historie bb ściągnąć

koriander - to ci dopiero przygoda:szok: a co niech mamusia spróbuje czym córeczkę karmi:cool2:

Hej
Jejku ze wy macie czas tyle tu pisac...:dry: ja to zazwyczaj zagladam do was a juz napisac to czasu mi nie starcza:-p teraz mały tez zaraz wstanie, wiec siedze juz na palcach, obiad zjadłam i musze do pieca leciec.
U nas wszyystko oki, mały rosnie ma juz 73cm i 8600, znaczy sie miał tydzien temu :-D ronie mi chłopak ze hoho, 150g na tydzien tyje to teraz bedzie mial te 8750 pewnie.:-) ogolnie mielismy ostatnio skok rozwojowy, marudzenie w dzien, w nocy... dziasełka go bolały... ehhh...
ale teraz juz lepiej... i oby tak zostalo.:-)

Dziewczyny jutro juz grudzien!!! ale zleciało i nasze szkraby teraz pół roku beda konczyc.... :szok:

pozdrawiam was, mam nadzieje ze mnie pametacie:-p
zdrówka dla chorowitków i wsio naj dla solenizantów:-)

Witam:)
jestem, żyję:)
Przepraszam że ostatnio nie odzywam się.
Karolina zdrowa, idą jej 2 ząbki na dole ale jakoś wyjść nie mogą.
Ja praca,dom i ciągły brak czasu na odpoczynek. Na szczęście jeszcze jutro tylko ranek i urlop do 22grudnia:)

Życzę dużo zdrówka dla wszystkich:)

Dziewczyny jestem załamana....Byłam dzis z Polcią u lekarza...ze względu na katarek i kszael...Osłuchali ją i wszystko ok...Ale poprosiłam o wydrukowanie naszych morfologii i co sie okazuje ze Polcia ma 581tys płytek kiedy norma jest do 450tyś...Dla nich to jest ok...Jak zwylke wszystko perfect,,,,Jak może być perfect skoro dziecko ma tyle płytek...Nic sie u niech nie dowiedziałam...Już nie wiem co robić...z tym cholernymi lekarzami...Normalnie siedze i rycze....
Gosiagro - Twoja Majeczka chyba też miała wysokie płytki, co mówili lekarze jeśli mogę spytać i jak jest teraz....Ja chyba powtórze sama Polci morfologię tylko nie wiem czy lekarz sie tu zgodzi...bo musze miec list od lekarza zeby zrobic ta morfologie a skoro oni uwazaja ze wszystko jest ok...
Nie wiem już co robić ...ciagle kłody pod nogi....i warcze ciagle na P. a on ma dzis urodziny....Nie mogę ciagle wyje....Czy te płytki beda sie ciagnęły za nami całe życie????

Dziewczyny jestem załamana....Byłam dzis z Polcią u lekarza...ze względu na katarek i kszael...Osłuchali ją i wszystko ok...Ale poprosiłam o wydrukowanie naszych morfologii i co sie okazuje ze Polcia ma 581tys płytek kiedy norma jest do 450tyś...Dla nich to jest ok...Jak zwylke wszystko perfect,,,,Jak może być perfect skoro dziecko ma tyle płytek...Nic sie u niech nie dowiedziałam...Już nie wiem co robić...z tym cholernymi lekarzami...Normalnie siedze i rycze....
Gosiagro - Twoja Majeczka chyba też miała wysokie płytki, co mówili lekarze jeśli mogę spytać i jak jest teraz....Ja chyba powtórze sama Polci morfologię tylko nie wiem czy lekarz sie tu zgodzi...bo musze miec list od lekarza zeby zrobic ta morfologie a skoro oni uwazaja ze wszystko jest ok...
Nie wiem już co robić ...ciagle kłody pod nogi....i warcze ciagle na P. a on ma dzis urodziny....Nie mogę ciagle wyje....Czy te płytki beda sie ciagnęły za nami całe życie????

Aga nie denerwuj się!!!! Nasza Maja miała w sierpniu 623 tys płytek!!! Lekarz powiedział, ze trzeba powtórzyć badania za miesiąc i nie musi to oznaczać żadnej choroby. Powiedział nam że dzieci zazwyczaj maja podwyższony poziom płytek i jeżeli nie przekraczają one 600 tys to lekarz nawet nie zwraca na to uwagi! U nas było przekroczone, po 1,5 m-ca zrobiliśmy powtórna morfologię i wyszło już 485 tys nadal przekroczone minimalnie ale tak jak pisałam lekarz mówi ze jest ok w przypadku dziecka.
Kochana nie płacz powtórzysz badania za jakiś czas i poziom powinien się zmniejszać! Trzymam kciuki!

Dzis przezylam cos wyjatkowego: Lila chlusnela mi mlekiem z kaszka prosto w buzie jak ja podnioslam do odbicia, a ze do niej akurat robilam glupie miny wiec polowa tego wplynela mi prosto do gardla. Na zdrowie!:-D:-D
:-D:-D:-D
mniam, dobrze ze dopiero co takie z brzucha a nie juz ciut przetrawione
hej kochane...
Moje łobuziaki chorują:wściekła/y::zawstydzona/y::-(Najpierw Szymonek, teraz Kuba...Biedulka ma 38 temp i kaszle i się smarka:zawstydzona/y: musiałam poprzekładać wszystkie wizyty u specjalistów i chyba musze zamówić wizytę domową bo nie wyciągnę ich w takim stanie...:zawstydzona/y::-(
aj
nawet nie dam rady poczytac co u Was...

zdrowka dla lobuzow

Agi bardzo wspolczuje, mam nadzieje ze to naprawde nic groznego

my dzisiaj caly dzienzajmujemy sie przygotowaniami swiatecznymi, zamawiamy kartki i kalendarze, cykam zdjecia w swiatecznych ciuszkach i tak nam dzien schodzi

cos sie dlugo kpi nie odzywala, wrocila juz do pracy?

reklama
Do góry