zdec
Mama Natalci:)
ita85 - powrót do pracy wcale nie jest taki zły:-) Chociaż w sumie może to zależy jaką masz pracę;-) W pracy można trochę "odpocząć" i nabrać fajnego, zdrowego dystansu:-) A jak wrócisz do dziecka po pracy to nie bedziesz mogła się nim nacieszyć, więc dla dziecka to też super:-) Widzisz jak dużo korzyści;-)
gosiagro - Majusia jak zwykle przepiękna:-) A jaki ma piękny pajac;-) Nie widziałam takich rzeczy w Tesco, ale dzisiaj to nadrobię, bo czekają nas zakupy, może mała też w święta wyskoczy w takim pajacu;-) Albo już na mikołaja, bo mój stary w tym roku robi za Św. Mikołaja, jestem ciekawa czy dzieciaki go rozpoznają:-):-):-)
lena -zagłosowane:-)
agast - rzeczywiście w szczycie porannym przy korkach to masakra:-( Ale mili panowie policjanci

dorotkade - ale ruchliwy Ignaś:-) jeszcze się mieści w poprzek, ale za chwilę juz będzie miał problem;-)
No własnie ola_fasola niech skontaktuje się z ZUS, ja tam kiedyś dzwoniłam to mi pani wyjaśniała za jaki okres są te pieniążki, bo coś mi się nie zgadzało;-)
gosiagro - Majusia jak zwykle przepiękna:-) A jaki ma piękny pajac;-) Nie widziałam takich rzeczy w Tesco, ale dzisiaj to nadrobię, bo czekają nas zakupy, może mała też w święta wyskoczy w takim pajacu;-) Albo już na mikołaja, bo mój stary w tym roku robi za Św. Mikołaja, jestem ciekawa czy dzieciaki go rozpoznają:-):-):-)
lena -zagłosowane:-)
agast - rzeczywiście w szczycie porannym przy korkach to masakra:-( Ale mili panowie policjanci

dorotkade - ale ruchliwy Ignaś:-) jeszcze się mieści w poprzek, ale za chwilę juz będzie miał problem;-)
No własnie ola_fasola niech skontaktuje się z ZUS, ja tam kiedyś dzwoniłam to mi pani wyjaśniała za jaki okres są te pieniążki, bo coś mi się nie zgadzało;-)

, napisalam oczywiscie do jej faceta,a mojego dobrego kolegi,ze ona chyba wszystie jego kolezanki chce unicestwic po koleii
, ojj chłopak znowu wdepnął w gów..no
, szkoda mi go ,bo chce sobie zycie ulozyc,a sie nie da no. Ciekawa jestem pewnie jej meega awanture zrobi za to co do mnie pisze,bo wczoraj to sie go pytalam,czy ona moze miec numer zastrzezony,a on mowil,ze nie,ale pewnie sie jej podpytywal i sie menda wkurzyła hehe bosze co za człowiek