Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja ponad miesiąc czekałamhej dziewczyny, mam takie pytanie na szybko, po jakim czasie jak skończyło wam się zwolnienie zus wypłacał Wam kase? bo mi tu pracownik awanture robi co drugi dzień...
podobne pamiatki mamWitam
ja prowadze takie książeczki-pamiętniczki dla dzieciakówmoze nie systematycznie ale jak mi sie przypomni to chwytam i uzupełniam
test i opaski schowane i obowiązkowo kikucik po pepuszku
no i 1 obciete wloski yez wsteążeczką związane i w pudełeczku lezą
a ostatnio zakupiłam na allegro taka ramką z 3 skrzydłami na środku jest zdjecie a po bokach odciski rączki i nózki
dzisiaj dostałam meila ze juz wysłane wiec w mikołaja bedziemy sie odciskać
mysle ze takie pamiątki sa wspanialą rzecząno i zbieram to wszytsko zeby w dniu 18 urodzin im dac
oczywiscie bedzie tez 1 utracony ząbek itd
a co z tym zrobia to juz ich sprawa
![]()
szkoda ze nie wpadlam na pomysl gazety, super sprawaJa zbieram podobnie, pierwsze scięte włoski, pierwszy smoczek, pierwszy pajacyk, pępek, zdjecia usg, test ciążowy, kartka i opaska ze szpitala i jeszcze gazeta wyborcza z dnia urodzin- co się wtedy akurat na świecie działo :-)... to z tego co mi się akurat przypomniało :-)
wspolczuje, trzymam kciuki zebyscie jakos to przetrwalibuuu dziewczyny ale mam dołanajgorsza noc od dłuuuugiego czasu:-( nie dlatego że Mały dał w kość(a miał niespokojną noc) tylko ja przeżywam powrót do pracy
idę na 14 do 18, więc dziś wyjątkowo tylko 4 godziny ale i tak meksyk
czemu ja muszę wracać???boli mnie brzuch ,mam mdłości:-(
kurcze jaka piekna swiateczna panienkawitam się,
ja uzupełniam książeczkę album mojego dziecka.
A mam zostawione test ciążowy zdjęcia i filmy z usg, opaskę, pierwsze ciuszki pierwszy smoczek, pamiątki z chrztu, włoski ma jeszcze wszystkie na główce
Pozdrowienia dla wszystkich Cioć BB od Zimowej panienki
Zobacz załącznik 304975Zobacz załącznik 304976
zdrowkaCześć dziewczyny.
Mnie dopadlo znowu przeziębieniegardlo mnie boli, katar i kichanie. Oby Ignaś się nie przeziębil.
ale przygoda, a jakie wspomnieniaAle jaja! Utkneli w korku na dobre, patrzą a tu policja stoi i szwagier ich poprosil i pojechali na sygnale do szpitala a oni za policją!!!
powiedz jej, żeby do ZUSu zadzwoniła to jej wytłumacząno własnie, od dnia zakończenia zwolnienia nie minęły jeszcze 2 tyg a ta mi juz awanture robi...
lena-zagłosowałam nawet 2 razy bo z dwóch komputerów![]()