reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

to napisze co ja zchowalam Olafkowi bo tego jest wiecej:
kartke ze szpitala opaski nam nie dali
pepek
pajacyk w ktorym wyszedl ze szpitala
pierwszy smoczek
pierwsza lyzeczke
piasek z pierwszych wakacji
drobnice pamiatkowe z wakacji typu oko proroka itp
pierwsze buty
zebow nie bo jeszcze ma wszytskie wlosy ma wlasnie w takim albumie od niemowlaka do przedskzolaka
do tego kartki z chrzcin i roczku

Eryk ma to samo co olaf ale odpwiwenio do wieku i odcisk dloni zrobiony w policyjnym laboratorium :))

ja mam dla filusia:

kartkę ze szpitala, foto z wyborczej, śpioszki i kaftanik, w których wychodził ze szpitala, pierwsze skarpetki, smoczek, test ciążowy, zdjęcia USG, mam też takie pudełeczko specjanle na włoski i ząbka- więc zachowam, pierwszą grzechotkę mam zamiar zatrzymać i jeszcze kolejne pierwsze rzeczy, typu miseczka, kubeczek itp, jak będę to chomikowac to za 10 lat osobne pomieszczenie będzie potrzebne an te skarby :)

kolorowych snów :)

reklama
Witajcie,

Pierwsza;-) Już dawno mi się to nie zdarzyło:-)

lena - właśnie po co prowadzić pamiętnik, skoro na bb wszystko jest:-) Tylko trzeba będzie go dobrze zarchiwizować:-)

Ja też posiadam opaskę ze szpitala(ale to chyba każdy), kikut pępuszka, no i w łazience na półce jest test z wyblakłymi już dwiema kreskami;-)

druga !
Ja po Szymonku mam opaskę ze szpitala, kikut pępuszka, test ciążowy, ciuszki w których wyszedł ze szpitala, odbitą rączke i stopke w masie solnej, pamiątki z chrztu, świeca, pierwszy samodzielny rysunek kretkami, i nie pamietam co jeszcze.

Ide Szymka do przedszkola wyszykowac

no to jednak trzecia :-)

buuu dziewczyny ale mam doła:no::no::no: najgorsza noc od dłuuuugiego czasu:-( nie dlatego że Mały dał w kość(a miał niespokojną noc) tylko ja przeżywam powrót do pracy:no: idę na 14 do 18, więc dziś wyjątkowo tylko 4 godziny ale i tak meksyk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czemu ja muszę wracać???boli mnie brzuch ,mam mdłości:-(

reklama
buuu dziewczyny ale mam doła:no::no::no: najgorsza noc od dłuuuugiego czasu:-( nie dlatego że Mały dał w kość(a miał niespokojną noc) tylko ja przeżywam powrót do pracy:no: idę na 14 do 18, więc dziś wyjątkowo tylko 4 godziny ale i tak meksyk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czemu ja muszę wracać???boli mnie brzuch ,mam mdłości:-(

przytulam Cię wirtualnie!

A podeślijcie linka jakie macie te pmiętniki;)

ja mam taki
ALBUM MOJEGO DZIECKA NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO CIĘ KOCHAM - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje

fajny pomysł z tym blogiem:tak: podziwiam Cie ze znajdziesz na niego czas!

Ostatnia edycja:
Do góry