Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja lezy daleko od TV ale ona uwielbia ogladac tvlenaDTR
Jasiek ma już swoją ulubioną bajkę na Babytv. Zastanawiam się tylko czy to nie przesada sadzać go przed tv, ale dzięki temu mam chwilkę dla siebie.
Czy Wasze maluchy też oglądają bajki?
Cobra
ahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha spadłam z krzesła!!!!!!!!

witam się wieczornie
Nawet nie próbuję zaległości nadrobić...poczytam tylko co w ostatnich dwóch dniach bo więcej nie dam rady. U nas trwają inhalacje ale już jest znacznie lepiej;-) Milenka ma dobry humor i jest kochana. Trochę w nocy daje czadu ale to chyba przez troszkę zatkany nosek i idące chyba ząbki.
Chciałam pochwalić się sesją zdjęciową której autorem jest mąż naszej kochanej agast;-) Agnieszka- dziękuję za uroczą sesję;-) a oto parę fotek:
Zobacz załącznik 305557Zobacz załącznik 305558Zobacz załącznik 305561Zobacz załącznik 305565Zobacz załącznik 305559Zobacz załącznik 305562Zobacz załącznik 305564Zobacz załącznik 305560

AniaCH- trzymam jutro kciuki iczekam na dobre wieści
Karo- zdjęcia niesamowite, jakie wzruszające
A może jakiś nowy wątek wsparcia dla beznadziejnie walczących z kilogramami:-)???
A propos piosenek z "polskim" tłumaczeniem YouTube - Hymn Ligi Mistrzów - KASZANKA - polskie napisy

O tak jakis klub wsparcia dla walczących z kilogramami by się przydał...ja kilka lat temu schudłam 16 kg i dopiero w ciąży przytyłam ponownie...mój tata jest gruby, jego rodzice też więc mam trochę predyspozycje po nim...moja mama po urodzeniu 2 dzieci nosiła rozmiar 36 a teraz tak przytyła że nosi 46 (ale to przez pracę bo w niej przez 10 h nie je, a za to nadrabia po powrocie i jeszcze je dużo słodyczy)...ja musze schudnąć bo źle się czuje w takiej formie jak teraz a wiem że może być inaczej, większość życia miałam nadwagę ale wiem że tak nie musi być. Kiedyś bez rodziny było to łatwiejsze bo myślałam tylko o sobie, nie gotowałam, jadłam to co mi pasowało, a teraz nie wyobrażam sobie męża na mojej diecie bo by wiecznie głodował.
A mojego męża jeszcze nie ma noc spędził w monachium na lotnisku...z barcelony do Monachium doleciał, ale dalej nic nie latało...o 7 rano wystartowali z monachium ale ciekawe czy wylądują na okeciu (stąd do domu już tylko 40km) czy gdzieś w Polsce?? Już mój ojciec czeka na telefon żeby po niego jchać pod firmę jak wylądują na okęciu to pod pracę dowoiozą ich taksówki.

lenaDTR
Jasiek ma już swoją ulubioną bajkę na Babytv. Zastanawiam się tylko czy to nie przesada sadzać go przed tv, ale dzięki temu mam chwilkę dla siebie.
Czy Wasze maluchy też oglądają bajki?

Zagłosujcie na moją gwiazdę!!Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com

u mnie telewizor zazwyczaj leci rano i wieczorem, w ciągu dnia leci muzyka, nie puszczam małej bajek, czasami jak telewizor leci to patrzy na niego
Następna pobudka po 6, a teraz już nie śpimy od 8
faaajnie