Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja od dzieciaka wpierdzialam snieg i nc mi nie jest;pgosiagro Filipek ma 19 miesiecywysiedlismy z samochodu i on juz polecial a ja toboły emilke i zakupy
no i okrezna drogą do bramy musielismy isc bo Filip za kotem leciał.... zakopał sie chlopak w sniegu i bęc
prosto w ... ;/ no i sie biedak pozbierac nie mógł przez ten kombinezon
wiec mialam Filipa Emilkę torbę i zakupy i biegiem na 2 piętro
![]()
mama mi dzisiaj mówiła zeby uważac na snieg ;/ tzn w sniegu który dopiero napadał jest masa chorob i bakterii groźnych dla dzici,
miłego wieczoru zeycze a ja uciakam oglądać modelki![]()
witam się wieczornie
Nawet nie próbuję zaległości nadrobić...poczytam tylko co w ostatnich dwóch dniach bo więcej nie dam rady. U nas trwają inhalacje ale już jest znacznie lepiej;-) Milenka ma dobry humor i jest kochana. Trochę w nocy daje czadu ale to chyba przez troszkę zatkany nosek i idące chyba ząbki.
Chciałam pochwalić się sesją zdjęciową której autorem jest mąż naszej kochanej agast;-) Agnieszka- dziękuję za uroczą sesję;-) a oto parę fotek:
Zobacz załącznik 305557Zobacz załącznik 305558Zobacz załącznik 305561Zobacz załącznik 305565Zobacz załącznik 305559Zobacz załącznik 305562Zobacz załącznik 305564Zobacz załącznik 305560
wygral?mieszkam przy stadionie prawie a nic nie wiem;/Weszlam tylko na chwilę, żeby "powiedzieć", a raczej się wydrzeć "KOLEJORZ"!!!!! :-):-):-)
.
jeszcze 20 minut, na razie 1:0 dla nas :-)

Ale poprzedni mecz z Juventusem zremisowali i był szał ciał, a teraz szansa na pełne zwycięstwo yupi :-)Mają szansę powtórzyć sukces no i pogoda im sprzyja
Szkoda że nasza reprezentacja już od dawna żadnym sukcesem nie może się pochwalić.
witaj regiDziewczyny jak Wy znajdujecie czas na siedzenie przy kompach.
Mój Jasiek (MIlka26 dziękujemy za życzenia dla małego) jest tak absorbujący w dzień i w nocy, że rzadko kiedy mam czas coś porobić dla siebie. Może źle się zorganizowałam.
Czy któraś z Was też ma tak krótko śpiące maleństwo? U nas drzemki w dzień po 20 góra 40 minut a w nocy pobudka i do cyca co 2 godziny.

witam się wieczornie
Nawet nie próbuję zaległości nadrobić...poczytam tylko co w ostatnich dwóch dniach bo więcej nie dam rady. U nas trwają inhalacje ale już jest znacznie lepiej;-) Milenka ma dobry humor i jest kochana. Trochę w nocy daje czadu ale to chyba przez troszkę zatkany nosek i idące chyba ząbki.
Chciałam pochwalić się sesją zdjęciową której autorem jest mąż naszej kochanej agast;-) Agnieszka- dziękuję za uroczą sesję;-) a oto parę fotek:
Zobacz załącznik 305557Zobacz załącznik 305558Zobacz załącznik 305561Zobacz załącznik 305565Zobacz załącznik 305559Zobacz załącznik 305562Zobacz załącznik 305564Zobacz załącznik 305560