Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów Jagódki, Kubusia i Szymonka
!:-) Ciekawe czy ewus się dzisiaj odezwie;-)
Trochę nie miałam co w pracy robić, więc ok. 12:30 pojechaliśmy z koleżanką do mnie na kawkę i ciasteczko;-) A jak mała się cieszyła
katarzynajanicki - najlepiej strzykawkę kierować na tylny policzek prawy lub lewy, bo jak wstrzykniesz to mały nie ma szans wypluć, no chyba że dasz mu za dużo, to nie będzie w stanie połknąć. Ja to praktykuję, mała całe wapno wypija;-) Bratowa mi mówiła że tak się antybiotyki dzieciom daje, żeby mieć pewność że całą dawkę wypiły:-)
ewela - Super zaproszenia:-) Garniturek pierwsza klasa, będzie mały przystojniacha;-) Gratuluję ząbka;-) 10kg to kawał chłopa z niego:-)
Perfecta - nieciakawie z tym krzesełkiem:-( Kurcze dlatego ja wychodzę z założenia że najlepiej kupić to co wiadomo że ma atesty, np. fisher price, chicco, baby ono itp.
dziumdzia - chyba wszystko zależy od dziecka, moja też jeszcze w tym 0-13 i wydaje mi się że ma jeszcze całkiem sporo miejsca, a waży już 7kg;-) Ale być może to efekt że jej nie wsadzam w kurtce do fotelika. Jest w śpiworku, a ręce na drogę do samochodu przykryte porządnie kocem;-) No a w samochodzie ciepełko
lena - zagłosowane:-)