Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

normalnie mialam w sobote jakiegos pecha, raz,ze nie dojechalam do fryzjera,bo tak slisko na drodze,ze samochod bokiem i jechal i sam zjezdzal
to do tego wszystkiego kozak mi sie rozwalil na miescie jak poszam
,bo tak to jest jak sie kupuje tandetne buty
i poszlam do tej fryzjerki i nie bylo tej mojej i podcielam tylko grzywke to do tego mi ja spiepsz_yla 

i po swietach musze kupic buty za 400zl
i kupuje juz orginalne EMU ,aa beda na wiecej nic jedna zima 
dziewczyny apropo świąt to znacie jakis przepis na dobrą sałatkę bez majonezu, jaj i sera???
:-)Witajcie ja tez sobie kupiłam Emu podróbki różoweWitajce
Ale jestem zlanormalnie mialam w sobote jakiegos pecha, raz,ze nie dojechalam do fryzjera,bo tak slisko na drodze,ze samochod bokiem i jechal i sam zjezdzal
i poszlam do tej fryzjerki i nie bylo tej mojej i podcielam tylko grzywke to do tego mi ja spiepsz_yla
A dzinks sie bawi sam w lozeczku i słucha muzy Fasolek posciagalam i terazsłuchamy i spiewamy razem :-):-):-)
Zobacz załącznik 310707 Zobacz załącznik 310708
gosiu czy mozesz opisac mi jak u was wyglada karmienie butla Mai przez sen? Podajesz jej butelke w lozeczku na lezaca czy wyciagasz i karmisz?
Strasznie bym chciala zeby Lila wypijala dodatkowe mleczko bo budzi sie za czesto widac na noc jej juz nie wystarcza, moze to pomoze przesypiac lepiej noce, ale jak ja we snie wyciagam z lozeczka to jakos zawsze sie rozbudzi i odrzuc butle, z drugiej strony jesli sie nie rozbudzi to nie chce ssac przez sen.
hej
jedynie katarzynjanicka odpowiedziała na moje pytanie a szkoda, dziękuję Kasiu.
życzę miłego dnia
Witajce
Ale jestem zlanormalnie mialam w sobote jakiegos pecha, raz,ze nie dojechalam do fryzjera,bo tak slisko na drodze,ze samochod bokiem i jechal i sam zjezdzal
A dzinks sie bawi sam w lozeczku i słucha muzy Fasolek posciagalam i terazsłuchamy i spiewamy razem :-):-):-)
Zobacz załącznik 310707 Zobacz załącznik 310708