agast22
Fanka BB :)
Lezala na plecach, przewrocila sie na boczek i dala obie dłonie na jedną strone i sie podparła i usiadla zeby zaraz potem stracic rownowage i sie przechylicSuper, gratuluje. Ale jak to zrobiła? z pozycji leżącej?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lezala na plecach, przewrocila sie na boczek i dala obie dłonie na jedną strone i sie podparła i usiadla zeby zaraz potem stracic rownowage i sie przechylicSuper, gratuluje. Ale jak to zrobiła? z pozycji leżącej?
,bo brzuch jakby wyszedl mi wiekszy
:-(z obrzarstwa chyba
,ale po nowym roku juz dzialam na calego 
hehe może to pantalony dla babci po 60No czesc dziewczeta
My przed 10 -siata ruszamy z dzinksem na szczepienie ,ojjj bedzie lament :-) ,a potem moze do ksiedza ruszę i na poczte musze odebrac list,zamawialam sobie gacie obciskajace,bo brzuch jakby wyszedl mi wiekszy
:-(z obrzarstwa chyba
,ale po nowym roku juz dzialam na calego
![]()
No ale już niedługo.. bo w wigilijny wieczór i pierwszy dzień świąt robię sobie przerwę. Nelcia dostanie rozmrożone mleczko. A ja już sobie robię na ten czas zapasy, kupiłam 2 l mleka, kakao, serek wiejski, budyń gdzień mam zachomikowany z dobrych starych czasów. Mój W. się ze mnie śmieje, że będę same mleczne potrawy jadła.:-)

smacznego!Moje dziecię dziś pierwszy raz usiadło... wprawdzie w leżaczku ale to i tak wielki postęp jak na mojego leniuszka
Zobacz załącznik 310956Zobacz załącznik 310957
oto co mój Filemonek dziś dostał z Niemiec:
Zobacz załącznik 310965Zobacz załącznik 310966Zobacz załącznik 310967Zobacz załącznik 310968
Witam z samego rana drogie koleżanki
Chciałabym Wam i waszym maleństwom życzyć, zdrowych, spokojnych i pełnych ciepła świąt . Aby w nowym nadchodzącym roku maluszki Wasze rosły jak na drożdżach i miały dużo, dużo siły.
No czesc dziewczeta
My przed 10 -siata ruszamy z dzinksem na szczepienie ,ojjj bedzie lament :-)
Dziewczyny czy jak przechodziłyście na mleko dwójkę??Od razu czy mieszałyście z 1 Bo Gai się konczy 1 a w sobote konczy 6 miesięcy i się zastanawiam czy nie kupić już 2??