izia_tcz
Fanka BB :)
witam was z rana .Widzę że druga .muszę trochę podczytać was i przepisać sernki bo mam zamiar upiec
Koriander ,Kasiulka mama kubulki jak dzieciaczki nocka spokojna? mam nadzieje ze tak!
mama kubulki super ci się udało z tymi kalendarzami kurcze ja zamówiłam duże zdjęcia dla dziadków i do tej pory nie ma mam nadzieje że zdążą zrobić bobędę musiała wymyślić coś innego
Koriander ,Kasiulka mama kubulki jak dzieciaczki nocka spokojna? mam nadzieje ze tak!
mama kubulki super ci się udało z tymi kalendarzami kurcze ja zamówiłam duże zdjęcia dla dziadków i do tej pory nie ma mam nadzieje że zdążą zrobić bobędę musiała wymyślić coś innego
Ostatnia edycja:
i tej większej ślicznotki
,a ja sobie uswiadomilam,ze tez podawalam ten jogurcik w sloiczku i maly caly czas mi po nim plakal,bo go brzuszek bola,ale po twarozku ze sloiczka z gerbera nie placze, to cos z tym jogurtem jest nie tak 
, potem w nd wkurzyl mnie chrzestny ,bo on stwierdzil,ze moj ma dzwonic do jego tesciow i ich zaprosic na chrzciny, potem w pn stwierdzil,ze ja po kryjomu powysylalam zaproszenia,a do jego tesciow nie wyslalam,ze mam ich nie dawac
,jak ja juz powysylalam wszystkim
a skad ja moglam wiedziec,ze ciotka zaprosi ich na swiet a,nosz kur....ka
i wczoraj z ta chrzestna jadka na całego