Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)
. 

Wiec babcie dostana kalendarzyk A5 ...
Kasiulka a jak Hania teraz? Co z oczkami nadal takie male? A nie jest to jakies uczulenie moze jakis nowy proszek albo cos w powietrzu bylo?
Witam sie tak na szybciutko bo ostatnie przygotowania i sprzatanie przed przyjazdem mamy, fajnie ze bedzie z nami, nie widziala Lili juz prawie pol roku wiec sie bedzie mogla nacieszyc wnusia (ktora mam nadzieje bedzie grzecznym aniolkiem)
Nocka minela spokojnie, nie bylo temperatury ani zadnych wymiotow a rano kupka normalna wiec chyba lekarz mial racje co do tego jogurtu, ze to taka jednorazowa reakcja organizmu.
Kasiulka a jak Hania teraz? Co z oczkami nadal takie male? A nie jest to jakies uczulenie moze jakis nowy proszek albo cos w powietrzu bylo?
A my zamowilismy kalendarz i wyszly piekne tylko ze ze mnie masa ciemna i nie zwrocilam uwagi na format przy zamawianiuWiec babcie dostana kalendarzyk A5 ...
![]()
, to pewnie babcia jak tylko się pojawi przejmie Lilcie i tyle będziesz dziecko widziała;-)Teraz trochę pospała. Oczka ma takie od katarku, zakraplam jej 3 razy dziennie. Proszku nie zmieniałam. Mieliśmy jechać na Święta do moich i Łukasza rodziców, no a nie pojedziemy raczej nigdzie