reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

jestem ciocią!!!! od 3:20
ale kompa właczyłam dopiero jak mąż do pracy wyszedł bo by mnie opi***** że bez netu nie mogę :p

dziecie nakarmione wiec pewnie da popisać i poczytać
tak jak wcześniej pisałam mieliśmy iśc na wizyte do specjalisty od płuc i poszliśmy, uspokoił mnie bardzo powiedział ze w płucach wszystko oki, niestety maja ma katar :( pokasłuje bo jej spływa do gardziołka i nie wie co z tym zrobić, dostaliśmy syropek, czopki i kropelki do nosa i góra za 5 dni przejdzie
żałuję że wcześniej nie trafiłam na tego lekarza, zastanawiam się z przepisaniem małej do niego do gabinetu, musze obczaic jak to zrobić bo my byliśmy prywatnie a za każdym razem prywatnie to mnie nie stać :(
miłego dzionka wam życzę kochane

reklama
Napewno przed świętami się już nie pojawie więc Kochane

Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
co właśnie mija.

Życze też wszystkiego najlepszego dla wszystkich małych solenizantów którzy w nadchodzące święta mają swoje mini urodzinki :-)

Pozdrawiam Was serdecznie

Chyba przegapiłam wczoraj solenizantkę więc teraz składam najlepsze życzenia :-D

Ja wpadłam tylko się przywitać i miłego dnia życzyć, przede mną dziś masa pracy na początek sernik :-) a jutro z małym do lekarza bo ten jego katar to już zbyt długo się ciągnie.

Witajcie:D
katarzynajanicki faceci tak mają:-( Mój też mi nie tak dawno wyskoczył, że bałagan w domu. To mu przypomniałam że mam dużo więcej zajęć niż on i jeszcze porządkami to zajmować się nie będę, bo mała, praca, gotowanie, szkoła... Więc już nic więcej nie mówi... a teraz jeszcze prezenty były na mojej głowie, a to wcale nie łatwe:shocked2:
Widzę że dość awanturnie na forum. Ja dzisiaj nastawiłam starego pranie robocze, bo coś czuję że wieczorem byłaby awantura, że to nadal nie wyprane:zawstydzona/y: Oszaleć można:-D:-D

kalwa gratulacje:-) Ja też czekam, jeszcze dwa tygodnie i mała będzie miała koleżankę "do zabaw":-)

Miłego dnia wam życzę;)
Ja trochę chora(mąż mnie zaraził:wściekła/y:) dzisiaj jestem z małą, więc strasznie się boję żebym jej nie zaraziła:-(Chyba sobie w aptece maseczkę na buzię muszę kupić:-)

gratuluje!!
a jaki syropek i kropelki? bo mała ma katar i dajemy eubhorbium i masc majerankowa pod nosek.
pokreciłam do nosa jest psikacz mucofluid i syrop drosetux widzę już poprawę :)
no i idzie drugi ząbek, szkoda ze wszystko na raz sie wzięło
mam tylko problem z podawaniem leków bo po szpitalu maja jest na tym punkcie uczulona

kasia mi tez sie zdarza przy mai wymienić zdanie z mężem :/
zdec jestem jak najbardziej za maseczką

i sie jeszcze pochwalę ze zaraz pewnie będę znow ciocią, majuni chrzestna już prawie w rozsypce :)

Gosiagro na filmie Majeczki na którym ona zaczyna pełzać miałaś taką zabawkę, którą jeździłaś po podłodze przed nią? CO to jest? Bo bardzo fajna:)

P.S. Lena bardzo dziękuję za kartkę:) Miło mi się zrobiło:) Hihihi a czemu w środku nie ma żadnego twojego smakołyka? Hihihi

Ostatnia edycja:
Matko dziewczyny szalejecie z tymi świętami:szok: Tyle smakołyków, kiedy wy na to czas znajdujecie?
Ja nie robię nic, oprócz pakowania prezentów:-D Bo i tak wyjeżdżamy na święta;-)

Nie pochwaliłam się wam: Mała w końcu zaczęła się obracać na brzuszku wokół własnej osi, na razie tylko o jakieś 90stopni ale jak na nią to i tak nieźle;) Bo przewracanie jej się znudziło:p

reklama
ja wczoraj piekłam sernik ale jak zwykle opadł:wściekła/y:nie wiem czemu sernik mi nigdy nie wychodzi:wściekła/y:ale zjeżć sie da nawet taki:-D
mały całe szczęście dał mi dzisiaj pospać obudził się o 7 wypił mleczko i poszedł dalej spać:-)i wstał 8;40:tak:super ale teraz marudzi jakby był dalej śpiący:szok:

Do góry