reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie a ja się biorę za wypieki pełną parą będzie ich ok 20;)
:szok:woooowwwww
Lena a powiedz mi czy ten sernik z bloga jest trudny do zrobienia?Bo przymierzam się do niego tylko z moimi zdolnościami to nie wiem czy czegoś nie spier.....

Eagle - spóźnione życzenia urodzinowe, sto lat, sto lat!!!!

Kasia - daj przepis na ten nowojorski;-)

Kalwa - zdrowia dla malutkiej

Milka - mam nadzieję że w święta trochę odpoczniesz od roboty:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja powoli zaczynam pakowanie, dziś jedziemy do moich rodziców, ciekawe czy się zmieścimy w samochodzie:-D

Milka - skąd ja to znam, Maja krzyczy, skrzeczy, maskara, boje się o jej gardło:szok:

kalwa - gratulacje!

zdec - dużo zdrówka, mam nadzieję, ze cie na święta nie rozłoży:no: co do zabawki to zwykły taki słonik, jest od maty Rainforest, maty z pałąkami już dawno nie używam i zdjęłam te zabawki co wisiały i się nimi bawi
ostatnio ułatwiłam jej pełzanie i zabrałam mate, bo z nią jej ciężko było, oto próbka:-D
YouTube - Pełzająca Majusia c d

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)
Ja dziś już nie idę do pracy i zabieram się za pichcenie .. O wczoraj robi się bigos, a dziś czas na sernik - mam w planie nowojorski i makowiec japoński - oj światowe te ciasta w tym roku będą :))
Jeszcze do Was zajrzę więc życzeń jeszcze nie składam :)

l['?LLLLLLLLLLLLLLLLLLL s ,mmmmmmmmmo jąaaaaaaa =9=,

Nelcia też się przywitała :)

Hejus obejus

gosiargo slicznie mała pełza :-)

Lencja dziekuję za link o toksycznych zabawkach, dobrze,ze tych puzzli piankowych jednak nie kupilam :confused:

U nas jakis dziwny deszcz sniegowo -lodowy pada, ale mam zamiar dzisiaj sie wybrac z Paulina na spacerniak , powdychac jodku troche hihi

Dzinks wlasnie wsuwa skorke od chleba i ma rozkmine :-)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow :cool:

KasiaJ ja to chyba jakieś antytalencie do serników bo właśnie ten zrobiłam i też nie wyszedł niedość że spadł to jeszcze popękał jak gwiazda

ja wczoraj piekłam sernik ale jak zwykle opadł:wściekła/y:nie wiem czemu sernik mi nigdy nie wychodzi:wściekła/y:ale zjeżć sie da nawet taki:-D
mały całe szczęście dał mi dzisiaj pospać obudził się o 7 wypił mleczko i poszedł dalej spać:-)i wstał 8;40:tak:super ale teraz marudzi jakby był dalej śpiący:szok:

nie smaruj brzegów;):tak:

reklama
Do góry