Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.O tym samym ostatnio myślałamgdzie na zginela Eagle i Kajdusia?

GratulujęYupiiiimamy drugiego ząbka, prawą dolna jedyneczke
![]()

Zazdroszczę ci ich, bo ja mam zaledwie kilka zdjęć z Emilką:-( Zazwyczaj to ja jestem fotografem...
Pamiętam, jak Milka już wcześniej pisała, że u nich było ciężko po zabiegu i mam nadzieję, że u was będzie lepiej
W 2-3 tygodniu zwolnienia podejrzewałam siebie o początki depresji. Nic mi się nie chciało. P. i wszyscy znajomi większość czasu spędzali w pracy, a ja sama w domu... Potem zaczęły się egzaminy, jakiś cykl wykładów na uczelni, kupiłam nowy karnet na siłownię... Rozruszałam się i jednocześnie przyzwyczaiłam do tego, że mogę sobie bezkarnie poleniuchować. A jak tylko poprawiła się pogoda, zaczęły się moje dalekie eskapady w dotychczas nieznane okoliceW pracy jakoś leci. Niewiem czy pisałam że moja koleżanka jest w ciąży (12tydzień) i siedzi na zwolnieniu. Kurcze niewiem jak jej pomóc, bo popada w depresję. Nigdzie niechce wychodzić, ani z nikim się spotykać.

) i nawet krótkie wizyty znajomych.

i jeszcze dobrze jej wychodzi udawanie glupola
no nic wciskam ignoruj ,bo nie mam sily czytac tych wyłuskanych z palca historii 
w ostatniej chwili go złapałam 

kto ie czy twardy tak nie robi 
i najserdeczniejsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantow