BButterFly Ja na pewno będę nad morzem w wakacje, a właściwie nad Zatoką Gdańską;-)
Emilka po mięsku nie miała żadnych problemów, dostaje mięsko w gotowych obiadkach ze słoiczków. Jak sama robię zupkę, to gotuję pierś z kurczaka osobno i potem dodaję do warzyw.
karo85 Nie wiem, czy moja Emilka chociaż połowę tego, co Mila zjada ;-)
Dołączam się do mających kiepskie nocki. A w ciągu dnia mała pospała 2 razy po pół godziny i teraz właśnie padła ze zmęczenia...Zapeszyłam, po 10min już wstała z płaczem
liliti Aż mi się zachciało wyjazdu, jak poczytałam, że wy mieliście tak bardzo udany urlop
aisa zgadzam się z liliti, że mięsko jest jak najbardziej potrzebne u takich maluchów
Perfecta Emilka od 3 dni zalicza się do tych, co się codziennie budzą z nowymi umiejętnościami

Dziś zaczęła samodzielnie stawać

Rano zjadła kaszkę i marudziła, więc ją położyłam na drzemkę. Ale ona oczywiście zamiast spać, to harcowała w łóżeczku: siadała, klękała, aż w końcu udało jej się wstać:-) Po chwili upadła, posadziłam ją i poszłam jej jeszcze jabłuszko utrzeć przed drzemką. Już w kuchni na podstawie panującej ciszy stwierdziłam, że mała jednak usnęła. Ale jak poszłam to sprawdzić, myślałam, że parsknę ze śmiechu, bo zasnęła na czworakach

Zadziwia mnie ostatnio to moje dziecko wyborem miejsca i pozycji do drzemki
Zobacz załącznik 320511Zobacz załącznik 320512Zobacz załącznik 320513
Lena Daj znać czy to była trzydniówka
Ciekawe, jak minęła podróż
Agi i wypad na narty
zdec
Miłego wieczorku, dziecko wzywa.
Może jeszcze zajrzę, bo mam w planach wieczorowo-nocną naukę