Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasiek - fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
Lena - to mnie zaskoczyłas, ja cebion i witD podaję ostatnio do mleka, bo inaczej mi pluje, tylko żelazo daję razem z obiadkiem z dala od mleka, bo wiem że tylko tak się wchłania.
mnie o tym akurat informowali, że witD podawać przed jedzenie mleka albo nawet razem z mlekiem ale nie do butli tylko np. na łyżeczkę aby wiedzieć że dziecko dostało wszystko.A i wiecie co sie jeszcze dowiedziałam chodząć po tych lekarzach...że każda wit C czy juvit czy cebion i wit d3 powinno się podawać przed podaniem mleka bo one się rozpuszczają tylko w tłuszczach!!!Szkoda, że pediatra niepowiedziała mi tego w 1 tyg życia Gai!!!
A i wiecie co sie jeszcze dowiedziałam chodząć po tych lekarzach...że każda wit C czy juvit czy cebion i wit d3 powinno się podawać przed podaniem mleka bo one się rozpuszczają tylko w tłuszczach!!!Szkoda, że pediatra niepowiedziała mi tego w 1 tyg życia Gai!!!