Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam się wieczorową porą,
mój niejadek już śpi, oczywiście kolejny dzień bez jedzenia oprócz cyca, ręce już mi opadają i nie wiem już co robic by jadł. To już piaty dzień praktycznie tylko na cycu, od czasu do czasu chrupka, góra 5 łyżeczek zupki. Sama skóra i kości, jak tak dalej bedzie tochyba sie załamie bo już mnie głowa z tego wszystkiego boli.. już tak urozmaicam a on zaciska dziąsła i koniec jedzenia. Przez to ze ciągle na cycu, laktacja się ruszyła i mleka napływa że aż cycki bolą.
lena gratuluje ząbka, a ja wciąz czekam na tego pierwszego
zdec dobrze ze babcia ma się dobrze, zdrówka dla męża! powodzenia jutro, trzymam kciuki by wszystko było dobrze!
Perfecta a jak sie opukuje dziecko?? pisałaś komuś wczesniej by opukiwała, mój mały chory i może by mu pomogło
Wszystkim dzisiejszym, wczorajszym i jeszcze przedwczorajszym miesięczniakom najlepsze życzonka, samych radości!!!
ja się zaraz w muzułmańską kozę przeistoczę i też będę wyła eeeeeeeeeeeeeeeee
zrypany koniec roku, początek nowego jeszcze gorszy, całe moje życie jest do d.........
Witajcie,
Trzęsę portkami przed jutremChyba wolałabym żeby to jednak nie było już jutro.... do tego stary ma grypę, chodzi w maseczce po domu, ale nie wiem ile to da
Popołudniu dlatego z małą wybyłyśmy na zakupy do Magnolii...
Babcia po operacji, ponoć ma się dobrze... w pracy kocioł... masakraA ja nie wiem w ręce wsadzić, a i tak nie chce mi się nic robić.

A ja mam pytanie z innej beczki ale wydaje mi się ,że bardzo istotne.
Dzisiaj Jasiu się uderzył i tak płakał,że mi się zaniósł ( Ola tak nie robiła) i nie łapał oddechu. Klepałam go po plecach, ale nic. Trwało to dobre kilkanaście sekund. CO SIĘ POWINNO ROBIC W TAKIEJ SYTUACJI???
A ja mam pytanie z innej beczki ale wydaje mi się ,że bardzo istotne.
Dzisiaj Jasiu się uderzył i tak płakał,że mi się zaniósł ( Ola tak nie robiła) i nie łapał oddechu. Klepałam go po plecach, ale nic. Trwało to dobre kilkanaście sekund. CO SIĘ POWINNO ROBIC W TAKIEJ SYTUACJI???