Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja tez miałam od mamy takie z kapustka i mieskiemNo to kuruj się;-)
Ale bym sobie zjadła pierożki, może też rozmrożę, bo mam od mamy![]()

pyszne nie ma to jak od własnej mamy
:-)niech siedzi tak długo jak trzeba
byle nie z 2 tygodnie za długo;-)
młodszą córę urodziłam tydzień po terminie,to nic fajnego takie czekanie
, mówili tez o tych szczepieniach i ja już na 100% się nie zdecyduje, bo to nie jest jednoznaczne jak są skutki po zaszczepieniu się , bo to zawsze jest ingerencja w organizm.:-(

Dziewczynki, czy oglądałyście Pytanie na śniadanie? pewnie nie i bardzo dobrze, bo tylko byście się zdenerwowały, wychodzi na to,ze jedyną ochroną przed grypą jest nie wychodzenie z domu, mówili tez o tych szczepieniach i ja już na 100% się nie zdecyduje, bo to nie jest jednoznaczne jak są skutki po zaszczepieniu się , bo to zawsze jest ingerencja w organizm.:-(
Witam cieplutko! :-)można sie przyłączyc?
to moje 3 ciąża i 3 dziecko i za kazdym razem czułam sie zupełnie inaczej.
mam 2 dziewczynki i nie ukrywam ze mam ogromną nadzieje ze będzie chłopak. miłego dzionka:-)

nie no zdecydowanieJa tam wolę po terminie niż za dużo za wcześnie.

A jak robisz ten syrop???Witam
U nas dzisiaj duzo lepiej.Dominik juz goraczki nie ma i tylko troszke pokaszluje.Widac ze nie zawodny syrop z cebuli znowu pomogl
Witam nowe czerwcowe mamy![]()
kroi sie cebulke w kostke daje sie cukier i stawia sie to w słoiku w cieple miejsce tworzy sie taki syropik z tego lepiej wiecej cukru zeby dzieciaczkom smakowało:-)A jak robisz ten syrop???
Kurde moje dzieciaki od września ciagle chorują,na zmiany,
kaszlą i kichaja. myślałam własnie o syropie z cebuli bo jest podobno rewelacyjny w działaniu,ale za bardzo nie wiem jak go zrobic.
Ile można tej chemii z apteki łykac.
Ja robie dokladnie tak samokroi sie cebulke w kostke daje sie cukier i stawia sie to w słoiku w cieple miejsce tworzy sie taki syropik z tego lepiej wiecej cukru zeby dzieciaczkom smakowało:-)