reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ja robie dokladnie tak samo:tak:
Dziewczyny napiszcie mi ile wy placicie prywatnie za wizyte u ginekologa?Prawdopodobnie bede w styczniu w Polsce i chcialabym sie zobaczyc z jakims ale nie mam pojecia ile teraz biora,chodzi mi oczywiscie takze o usg:tak:

ja płace za wizyte razem z usg ,poradami 80zł:-)

reklama
No i postanowiłam iść na zwolnienie i od dzisiaj do 8 grudnia, czyli do następnej wizyty siedzę w domu! :-):-) No i wreszcie mam teraz czas i energię, żeby w domu jakiś względny porządek zrobić :-)

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!

Paulka- gratuluję pierwszych kopniaczków, fajnie Ci :-) Rozczulającego masz synka :-)
Basia84, agakomo- witajcie :-)
anecznik- u mnie już widać konkretny ciążowy brzuszek- gratulacje składają mi nawet ci, którzy wcześniej nie wiedzieli, że spodziewamy się dziecka, dzidzia idzie przodem, ja za nią :-D
zdec- móóówię Ci jak faaaajnie w domu na zwolnieniu :-D:-D:-D A mój Piotruś okazał się dziewczynką :-D:-D
lasposa- fajna ta stronka, mi wychodzi chłopiec, a na innych stronach wychodziła dziewczynka, nieważne, oby zdrowe było
Kama- jak dobrze, że synuś zdrowieje :-) Ja za wizytę płacę u mojego lekarza 120 zł- niezależnie od tego, czy robi usg, czy cytologię, czy żadnych badań, to pewnie też zależy od miasta, a gdzie w Polsce będziecie?

Pora zabrać się za obiad

Widze ze ceny sa rozne :sorry:Ja bede w Chrzanowie a to nie jest zbyt duze miasto wiec mam nadzieje ze do 100 sie zalapie w takim wypadku:-pSprobuje jeszcze siostre na zwiady wyslac,ale przy 5 dzieci nie wiem czy bedzie miala czas :sorry:

Ostatnia edycja:
zdec ja tez Ci mówie ze fajnie jest na zwolnieniu:tak::tak::-D

a mój maluszek tez juz ładnie jest widoczny mam juz taki fajny brzusio ale nic narazie nie przytyłam hi hi

a te moje kichanie to go chyba tam w brzuszku wykończy:zawstydzona/y:

kajdusia- no i bardzo dobrze, należy Ci się trochę odpoczynku, odpoczywaj i zbieraj siły:-) a nie za sprzątanie się odrazu bierzesz:-D:-D

kama 83- poszperaj w internecie, napewno są jakieś opinie o lekarzach w Twoim mieście i pewnie jakieś ceny też znajdziesz:-)

reklama
Do góry