reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

macie jakiś sposób na niejadka bo oszaleję. Moje dziecko nic nie je poza cycem i najeść się chyba nie może bo wisi często i dłuo, już nawet swoich ulubionych owoców nie chce.

reklama
zyrraffka - gdy czasem Nelcia nie chce jeść to ja jej daję butelkę (ze smoczkiem) z sinlakiem (trochę rzadszym niż wg opisu na opakowaniu), to jedyna gotowa kaszka, którą je i tej nigdy jeszcze nie odmówiła!

Dziewczyny lecę do lekarza;(
Gaja ma powyżej 38 i zaczęła wymiotować już sama nie wiem czy to przez zęby:(
MAMY CZWARTEGO ZĄBKA:)

wszystkie wiosny szukają :)
oj to ja bym musiała długo szukać;-)
macie jakiś sposób na niejadka bo oszaleję. Moje dziecko nic nie je poza cycem i najeść się chyba nie może bo wisi często i dłuo, już nawet swoich ulubionych owoców nie chce.
to że sie nie najada to raczej normalne że w tym wieku sam cyc już nie wystarcza
nie wiem co doradzić może mimo wszystko zrezygnuj z któregoś posiłku cycowego i zastąp go czymś innym kaszką, deserkiem, zupka i konsekwentnie próbuj karmić
tak żeby "zrozumiał" że jak nie zje to nie dostanie nic w zamian, żeby nie było sytuacji "że nie zjem obiadku bo i tak dostanę cyca"

Lena gratulujemy kolejnego ząbka

Lena - i jak tam Gaja? wszystko w porządku?
żyrraffka - a ile czasu ma przerwy między posiłkami? jak często chce cycać?

lena i jak po lekarzu? zaglądnęłam z myślą że już coś wiadomo a tu nic

mój najmłodszy już śpi coś go dziś wcześniej ululało, a ja zmykam na spacer z kudłatym

miłej nocki i kolorowych snów

Wiesz...jak dziecko nie bedzie jadlo przez jeden dzien to nic mu nie bedzie, nie umrze przeciez z glodu. Jak zglodnieje i dotrze do niego, ze nie dostanie cycka to w koncu zje cokolwiek podasz.
Pozdrawiam

reklama
Wiesz...jak dziecko nie bedzie jadlo przez jeden dzien to nic mu nie bedzie, nie umrze przeciez z glodu. Jak zglodnieje i dotrze do niego, ze nie dostanie cycka to w koncu zje cokolwiek podasz.
Pozdrawiam

wiesz jakoś nie mam sumienia głodzić własnego syna. Co innego oczywiście przetrzymać, godzinkę, dwie, zeby pożądnie zgłodniał a co innego cały dzień bnie dawać cyca i co mam patrzeć jak płacze i krzyczy? Jak wyjeżdżałam i zostawiałam Łukasza z mężem to nie chciał prawie nic zjeść przez 8 godzin i płakał i marudził mężowi, nawet głodówka nie pomogła zeby zjadł.

Ostatnia edycja:
Do góry