zyrraffka
Szczęśliwa mama
dobranoc wszystkim.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluję ząbka
...Ale tak poważnie...to może rzeczywiście wydłuż mu odstępy między posiłkami.....i jęsli będzie marudził przy innym jedzonku nie podawać mu odrazu cycka....Odczekać troszkę ...wiem że to nie jest łatwe patrzeć jak głodne dziecko patrzy na Ciebie i prosi ...no ale może w ten sposób spróbuje jednak czegoś nowego....A może podczas jedzenia np. zupki jakoś go zabawiać, albo czymś zainteresować.......Jutro będzie mąż w domu to we dwoje będzie łątwiej...może jak raz czy dwa zje obiadek mega zabawiany to mu w końcu posmakuje i zje następnym razem już bez zabawiania....No nic mi już do głowy nie przychodzi....
trzydziesta szósta !!!!
Mój syn czyta książkę w łóżeczku a mama na chwilkę. Chciałam się poskarżyćKAWA NIE DZIAŁA!!!! Wypilam siekierę i dalej spaććć mi się chcę... Chyba czas na napęd z zielonej herbatki
Kochane położę mojego czytelnika spać i postaram sie troszkę Was po nadrabiać!