reklama

Czerwiec 2010

Lena wydaje mi się, ze ponad litr mleka dziennie to zdecydowanie za dużo. Mówiłaś, ze masz znajomą pediatrę moze zapytaj się co ona myśli na ten temat i jak ograniczyć Gaji jedzonko.
Ja mam odwrotny problem :((
Witajcie;)
Widziałam się z peditatrą powiedziałą, że do roku mam nic nie kombinować z mlekiem mówi, że jest duża baba ale widocznie tyle potrzebuje....to są jej słowa....więc zostajemy tak jak jest!!!Czyli Gaja to mały obżartuszek:)
Emalia ja odbierałąm Marcelka o 6 było juz +7:)
ZDEC myślłąm o Tobie bo byłam w Osolinie;)

reklama
kolejna Dzień Dobry
u nas też piękny dzionek się zapowiada, ok 7 jak popatrzyłam na termometr to było 10 stopni teraz jest już 14 :-D jak ja to lubię

duże buziaki dla Zosi i Eryczka

Hejka...
dzis jakas masakra.
Od 1 w sumie nie spie i dopiero o 6 zasnelam na godzine z Basią...
Zaraz sie pakuje i jade do taty a na 11:30 mam psychologa, ale dzis potrzeba mi snu a nie lekarza...
Milego dnia.

Aha, kupujemy Basi fotelik MAXI COSI PRIORI XP
Co o nim myslicie?

hej:) sorry ze sie wtrace , ale chcialam sie zapytac jak ubieracie swoje maluchy na spacery w taka pogode?:) bo niewiem czy moge juz sama bluze zalozyc i lzejsza czapeczke ;p z gory dzieki:)

hej:) sorry ze sie wtrace , ale chcialam sie zapytac jak ubieracie swoje maluchy na spacery w taka pogode?:) bo niewiem czy moge juz sama bluze zalozyc i lzejsza czapeczke ;p z gory dzieki:)

Hej, ja Gaję ubieram w rajtuzy, spodnie, body z zdługim, bluza i na to kurteczka i osłaniam kocem a czapkę daję zimową jeszcze bo taka pogoda bywa zdradliwa;)

ponieważ z kombinezonu Łukasz już wyrósł to ubieram w body krótki rękaw, na to bluzeczka i sweterek i na to taki gruby ciepły sweter z kapturem,oczywiście szalik i czapkę(wygląda jak zimowa gruba ale jest cieniutka), rajstopy i dżinsy, skarpetki i paputki. Jak jest zimniej to ubieram grubą kurtkę, tylko już bez swetra, na samą bluzeczkę

na babyboooom.jpg

Ostatnia edycja:
Witam poniedziałkowo :-)

My zaliczyliśmy już poranny spacerek :-) odprowadziliśmy Szymonka do przedszkola :-)

U nas jedzonko wygląda tak :
o 7 kromeczka chlebka z masełkiem albo z jajkiem
około 10 120ml mleka i potem spanko
około 12 deserek
po 15 obiadem 190 ml
o 19 kaszka na gęsto z 210 ml mleka

w między czasie chrupeczki, albo jakis owoc [ jabłko , banan, kiwi ]

Gosiu - byliśmy na tym badaniu robili też usg serduszka. Wszystko wyszło ok u chłopaków

Czy jest chętna wrocławianka na spacerek dzisiaj ? A otworzyli koło mnie nowy lumpek ale jeszcze nie byłam

Witajcie,

Magda_M ja jestem chętna;) Tylko jeszcze po drodze obiecałam w pracy że wpadnę z małą:) Tylko może lumpki z daleka będę omijać, bo już dostałam opitol od rana od starego, że on nie wiem na co ja przepuszczam kasę:( Hahaha za to ja wiem;) Trochę rzeczy dla niuśki na allegro znowu nabyłam;)
W razie czego daj mi nr telefonu na PW, bo kurcze zostawiłam telefon u znajomych wczoraj i dopiero wieczorem będę go miała.

U nas też pogoda robi się ładna:)
A tak pytanie z innej beczki: Czy jest tu jeszcze nadal jakieś dziecko tak jak my bezzębne???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry