To ja PRZEPRASZAM!!! Ostatnio się wszystkich i wszystkiego czepiam.Może faktycznie to depresja, bo nie radze sobie sama ze sobą. Przepraszam z całego serca. Zapomniałam ,że mogę na ciebie liczyc, ale to przez to ,że ostatnio wydaje mi się ,że jestem sama ze sobą, nikt mnie nie lubi, nie rozumie....:-( naprawde mi źle. Wybaczysz mi????
Też mi się tak wydaje. Mała wręcz nie powinna tyle czekac na wynik z taką gorączką. Jestem z Wami i tulam mocno :-(
Eagle- kurier właśnie wyjechał z porcją dla Ciebie;-)
Byłam u gina. Dostałam tabletki po których jest więcej skutkow ubocznych niż chorób które mają leczyc. Aż się boje brac kolejnego leku. No ale może i pomoże . Dodatkowo nie obeszło się bez zadymy. Wpadam z dwójką dzieci i pytam kto ostatni. Zero reakcji żeby mnie przepuścic. Chwilę posiedziałam i pytam czy ktoś mnie przepuści? Jedna baba tylko sie odezwałam ,że ona sie spieszy na autobus i na tym koniec. Więc na głos powiedziałam " co za chory kraj!!!" i wyszłam na drugi korytarz. Przyszła młoda dziewczyna do mnie i powiedziała ,że mogę wejśc przed nią. Wrrrrrr.....masakra. Ani w ciąży, ani z małym dzieckiem nie ma tolerancji ani litości. Chamstwo w tym kraju i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!