reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Koriander ja też się już cieszyłam jak pisałaś że gorączka spada, kochana trzymaj sie dzielnie, kontaktowałaś się z lekarzem co on na tą biegunkę? kiedy będą wyniki tego posiewu?
Gosiagro super że przekazujesz nam takie dobre wieści,
miałam się do nich odzywać jak tam sobie radzą ale jakoś tak mi zeszło od rana:zawstydzona/y:
emalia to i ja poproszę kilka:-)

Lena- jak ja ci zaproponowałam ,że was odwiedzę to nic mi nie odpisałaś ( masz to w dupie) a z Hefi widzę ,że się umawiasz. Dzięki. To już nie pierwszy raz jak ignorujesz moje posty do Ciebie. Trudno. Przykro mi cholernie.

Dziewczyny dzięki. Co do guzków to 11 kwietnia mam USG a 26 onkolog. Dzisiaj może do gina się wybiorę ale taka pogoda ,że za bardzo nie chce mi sie Jaśka ciągac.

hmmm myślłąm od godz 10 co Ci odp:(
Poczekałam aż moje emocje opadną......
I nawet sie nie musiałam długo zastanawiać bo inaczej widziałąm stosunki między NAMI!!!
Uważam Cię za BARDZO DOBRĄ koleżankę....i wydawało mi się, że ja nie muszę Cię zapraszać bo dla Ciebie drzwi są zawsze otwarte!!!!No ale chyba Ty myślałaś inaczej:(
Co do odp być może przeoczyłam Twoje posty, wybacz jestem strasznie rozkojarzona, mam rozkołatane nerwy ogólnie dól na maxa!!!Przez wyjazd męża - no ale to mnie nie usprawiedliwa:(Pomijając, że czytam powierzchownie bo przy dwójce urwisów zbytnio się nie da!!!
Nie chciałam Cię urazić!!!!Przepraszam!!!
I żeby reszta nie czyuła się pokrzywdzona to ZAPARASZAM WSZYSTKIE CZERWCÓWKI!!!!

hmmm myślłąm od godz 10 co Ci odp:(
Poczekałam aż moje emocje opadną......
I nawet sie nie musiałam długo zastanawiać bo inaczej widziałąm stosunki między NAMI!!!
Uważam Cię za BARDZO DOBRĄ koleżankę....i wydawało mi się, że ja nie muszę Cię zapraszać bo dla Ciebie drzwi są zawsze otwarte!!!!No ale chyba Ty myślałaś inaczej:(
Co do odp być może przeoczyłam Twoje posty, wybacz jestem strasznie rozkojarzona, mam rozkołatane nerwy ogólnie dól na maxa!!!Przez wyjazd męża - no ale to mnie nie usprawiedliwa:(Pomijając, że czytam powierzchownie bo przy dwójce urwisów zbytnio się nie da!!!
Nie chciałam Cię urazić!!!!Przepraszam!!!
I żeby reszta nie czyuła się pokrzywdzona to ZAPARASZAM WSZYSTKIE CZERWCÓWKI!!!!

To ja PRZEPRASZAM!!! Ostatnio się wszystkich i wszystkiego czepiam.Może faktycznie to depresja, bo nie radze sobie sama ze sobą. Przepraszam z całego serca. Zapomniałam ,że mogę na ciebie liczyc, ale to przez to ,że ostatnio wydaje mi się ,że jestem sama ze sobą, nikt mnie nie lubi, nie rozumie....:-( naprawde mi źle. Wybaczysz mi????

ale jak jest pilna sprwa to może na cito jakoś inaczej robią, bo przecież dziecka z gorączką nie będą tydzień trzymali

Też mi się tak wydaje. Mała wręcz nie powinna tyle czekac na wynik z taką gorączką. Jestem z Wami i tulam mocno :-(

Eagle- kurier właśnie wyjechał z porcją dla Ciebie;-)

Byłam u gina. Dostałam tabletki po których jest więcej skutkow ubocznych niż chorób które mają leczyc. Aż się boje brac kolejnego leku. No ale może i pomoże . Dodatkowo nie obeszło się bez zadymy. Wpadam z dwójką dzieci i pytam kto ostatni. Zero reakcji żeby mnie przepuścic. Chwilę posiedziałam i pytam czy ktoś mnie przepuści? Jedna baba tylko sie odezwałam ,że ona sie spieszy na autobus i na tym koniec. Więc na głos powiedziałam " co za chory kraj!!!" i wyszłam na drugi korytarz. Przyszła młoda dziewczyna do mnie i powiedziała ,że mogę wejśc przed nią. Wrrrrrr.....masakra. Ani w ciąży, ani z małym dzieckiem nie ma tolerancji ani litości. Chamstwo w tym kraju i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lenka , Emalia - AŻ SIĘ WZRUSZYŁAM CZYTAJĄC WASZE POSTY!!!!! PINDY JEDNE JA NIE MOGĘ PŁAKAĆ ANI SIĘ EKSCYTOWAĆ!
Mam dla Was pomysła:) Mąż Lenki wyjeżdża to Emalia pakuj na weekend dzieciaczki i do Lenki jedz:) Posiedzicie , pojecie na pewno jakies dobrości, poplotkujecie i na pewno i Lence będzie rażniej i Emalii -Tobie się nieco humorek poprawi:)
I Wariatki jedne nie wyciskajcie ze mnie łez już:) bo nawet piszę i płaczę:)
Aż mi się tęskności do mojej psiapsiółki włączyły ale ona jest z 900km ode mnie:(

witajcie:) kurcze nie zaglądałam tutaj od narodzin mojego Robaczka... wstyd się przyznać.... nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze w ogóle kojarzy. Takie pytanko czy mogę sie przyłączyć? wczoraj trochę Was poczytałam i stwierdzam, że fajne babki z Was:p przygnała mnie tu popołudniowa nuda... maż pojechał w delegację i po prostu nudzi mi się popołudniami:(

witajcie:) kurcze nie zaglądałam tutaj od narodzin mojego Robaczka... wstyd się przyznać.... nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze w ogóle kojarzy. Takie pytanko czy mogę sie przyłączyć? wczoraj trochę Was poczytałam i stwierdzam, że fajne babki z Was:p przygnała mnie tu popołudniowa nuda... maż pojechał w delegację i po prostu nudzi mi się popołudniami:(
Ja minimalnie pamietam:p

Wskakuj do nas;)I pisz;)

reklama
To ja PRZEPRASZAM!!! Ostatnio się wszystkich i wszystkiego czepiam.Może faktycznie to depresja, bo nie radze sobie sama ze sobą. Przepraszam z całego serca. Zapomniałam ,że mogę na ciebie liczyc, ale to przez to ,że ostatnio wydaje mi się ,że jestem sama ze sobą, nikt mnie nie lubi, nie rozumie....:-( naprawde mi źle. Wybaczysz mi????

Też mi się tak wydaje. Mała wręcz nie powinna tyle czekac na wynik z taką gorączką. Jestem z Wami i tulam mocno :-(

Eagle- kurier właśnie wyjechał z porcją dla Ciebie;-)

Byłam u gina. Dostałam tabletki po których jest więcej skutkow ubocznych niż chorób które mają leczyc. Aż się boje brac kolejnego leku. No ale może i pomoże . Dodatkowo nie obeszło się bez zadymy. Wpadam z dwójką dzieci i pytam kto ostatni. Zero reakcji żeby mnie przepuścic. Chwilę posiedziałam i pytam czy ktoś mnie przepuści? Jedna baba tylko sie odezwałam ,że ona sie spieszy na autobus i na tym koniec. Więc na głos powiedziałam " co za chory kraj!!!" i wyszłam na drugi korytarz. Przyszła młoda dziewczyna do mnie i powiedziała ,że mogę wejśc przed nią. Wrrrrrr.....masakra. Ani w ciąży, ani z małym dzieckiem nie ma tolerancji ani litości. Chamstwo w tym kraju i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To proponuje ...jutro spotkanie zresztą nie musze proponować jestem cały czas w domu pisz tylko esa, że jedziesz a ja bede wstawiać wodę na kawe:)
Kiedy masz ochotę wpadaj:)I CHCĘ ZEBYŚ WIEDZIAŁĄ ZE MOZESZ 24 na dobe;)

Do góry