Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z Jasieńkiem negocjowałamz kim!!!!albo czym
I w ogóle to takie "ciekawskie jajo- wszystko musi przylukać i sama dotknąć i sprawdzić jak działa
Ale do nauki nieskora, oj nie 

jakbym była chuda to poczułabym sie nieswojo 
Ja też poległam wcześniej na 6W, ale szukam mobilizacji do powrotu, chętnie sie do Was przyłączę!!! A krzeselko rewelka!!!
A rowerek od babci super!

A jeśli chodzi o tą chorą kruszynkę- brak mi słów, ale bardzo się dziś łączę w bólu z jej rodzicami... :-(Mam nadzieje, że wyjdzie w tego... No i dla Ciebie też dużo siły życzę!
, na jakie zabiegi chodzisz?
, dzieciaki zawsze największe głupotki podchwytują, pamietam jak mały może 10-11 miesięczny Piotruś wąchał sobie stopy i robił śmieszne miny, że niby tak smierdzą 

kurcze, dziewczyny... widzę,że prawie u każdej wali się drzwiami i oknami:-(
Agi - straszne,że takie rzeczy spotykają takie dzieci...nic tylko płakać...
Kasiaj, Agi, Koriander - dla niejadków apetytu życzę!
Emalia - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!
Lena - cokolwiek by się nie działo - pamiętaj myśl pozytywnie!!
a ja męża wydelegowałam i znów zostałam sama z Żabką(no i z teściami:-( ostatnio coś mi na nerwy działają
)
a co tam wstawię Wam fotki z niedzieli cobyście wiedziały jaki pulpet ze mnie![]()
Olavip- Śliczną masz corcie! Ty chyba bardzo młoda jesteś co?
Koriander- dzięki ze pytaszNa chwilę obecną jesteśmy wszyscy zdrowi, tfu tfu. No moze po za moją mamą, ktora złapała półpaśca od Jagody jak miała ospe;/