Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale co tam wszystko co niebezpieczne pochowałam to niech się skarbuś bawi
:-) 
:-) jak ten czas szybko leci już Polcia ma 10 miesięcy :-)

, chyba nie muszę wspominać jaka mnie duma i szczęście rozpiera
, a ile łez radości od wczoraj wylałam?
, Igi, Juleczki, Michasi i Ninki 

Czyli nawet na urodzinki Lili ( i swoje) pewnie nie uda mi sie zajrzec i pochwalic jak minely, chyba ze bedzie na miejscu jakis bezprzewodowy od sasiadow :-)Dla licznego grona dzisiejszych solenizantek: Majusi, Igi, Juleczki, Michasi i Ninki
najserdeczniejsze zyczenia, UWAGA zaczynamy odliczanie do pierwszych urodzinek!!!!
eagle u nas swiadomie tylko "tata" i "dit" co znaczy generalnie wszystko na co akurat pokazuje :-) Mama mowi ale nie uwazam zeby to jeszcze bylo swiadomie do mnie skierowane
cobra przeprowadzamy meble 15 maja a drobiazgi caly czas :-)
kasiaj przytulam :-( Mam nadzieje ze szybko te badania wyjasnia co i jak
Ja tez bede bez internetu od 16.05 do 1.06Czyli nawet na urodzinki Lili ( i swoje) pewnie nie uda mi sie zajrzec i pochwalic jak minely, chyba ze bedzie na miejscu jakis bezprzewodowy od sasiadow :-)
to super ze od mamy tyle rzeczy dostajeszto ja dzien wczesniejmam juz zawiezione rzeczy od mamy (skoro ona sie wyprowadza,to łykam polowe jej mebli ;p )
mam stol,krzesla dwa,wieszak,lustro,komode,naczynia,szklanki etc
no i mojego kasprzyckiego![]()