reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hehe dobre;-) jak sie chce to można osiągnąć wiele, wiec spoko, zreszta po co wam wiekszy \do zagracania chyba:)
zbigvnmb'oiy\\\\\\\\\\\\\\\\\\xzxffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff-moje zdolne dziecko:)

bede miec lodowke:D:D
czyli z wazniejszych rzeczy,wszystko juz mam:D

reklama
jestem znowu cieszycie się?:-D

dzieciaki śpia to zaglądam, poźniej jakiś szybki obiadek i na spacerek mykamy bo piękna słoneczna pogoda dziś
zyraffka świetne fotki i bardzo gratulujemy przespanej nocki, a jak z jedzeniem też lepiej?
cobra a kiedy Ty będziesz spać? w nocy do pracy a w dzień z 2 dzieciaków
Emalia i jak dotarliście do lekarza? kurcze szkoda że dzieciaki takie chore, żeby szybko wyzdrowiały
Kasiek, Koriander a jak juz na dobre opanuja sztukę chodzenia to najlepsze będzie obieranie kierunku przeciwnego do rodziców i uciekanie:tak:
ewelinka i jak po fitnesie? młoda, piękna już?
Milka mój też czasem ma mleczne dni ( przeważnie 1 lub 2) ale to za sprawą ząbków, później wszystko wraca do normy, by nic nie wyszło w tych badaniach jak juz się uda coś złapać, ja w przyszłym tyg. mam zamiar z Asia wybrać się na morfologie tak profilaktycznie bo juz dawno nie miała robionej
kreatorka fajnie że mimo wszystko czasem zaglądasz i piszesz co u Was, powodzenia bo chyba jakaś sesyjka już niedługo
izia jak wczorajsze zakupki?
koriander pewnie u nas też jeszcze nie zupełnie tak na 100% świadomie ale co tam dla mnie to nie ma znaczenia, najważniejsze że do nikogo innego tak nie mówi;-)
a dziś to nawet ciocia Ania na zajęciach bardzo go wychwaliła
Klementinka pięknie uśmiechniemy się o zdjęcie Jasia z nową fryzura

kurcze dziewczyny co to za plaga z brakiem dostępu do neta, tak być nie może....BB bez Was:tak: ja się nie zgadzam

jestem znowu cieszycie się?:-D

dzieciaki śpia to zaglądam, poźniej jakiś szybki obiadek i na spacerek mykamy bo piękna słoneczna pogoda dziś
zyraffka świetne fotki i bardzo gratulujemy przespanej nocki, a jak z jedzeniem też lepiej?
cobra a kiedy Ty będziesz spać? w nocy do pracy a w dzień z 2 dzieciaków
Emalia i jak dotarliście do lekarza? kurcze szkoda że dzieciaki takie chore, żeby szybko wyzdrowiały
Kasiek, Koriander a jak juz na dobre opanuja sztukę chodzenia to najlepsze będzie obieranie kierunku przeciwnego do rodziców i uciekanie:tak:
ewelinka i jak po fitnesie? młoda, piękna już?
Milka mój też czasem ma mleczne dni ( przeważnie 1 lub 2) ale to za sprawą ząbków, później wszystko wraca do normy, by nic nie wyszło w tych badaniach jak juz się uda coś złapać, ja w przyszłym tyg. mam zamiar z Asia wybrać się na morfologie tak profilaktycznie bo juz dawno nie miała robionej
kreatorka fajnie że mimo wszystko czasem zaglądasz i piszesz co u Was, powodzenia bo chyba jakaś sesyjka już niedługo
izia jak wczorajsze zakupki?
koriander pewnie u nas też jeszcze nie zupełnie tak na 100% świadomie ale co tam dla mnie to nie ma znaczenia, najważniejsze że do nikogo innego tak nie mówi;-)
a dziś to nawet ciocia Ania na zajęciach bardzo go wychwaliła
Klementinka pięknie uśmiechniemy się o zdjęcie Jasia z nową fryzura

kurcze dziewczyny co to za plaga z brakiem dostępu do neta, tak być nie może....BB bez Was:tak: ja się nie zgadzam

jak pojda spac ,a pewnie nie pojda w tym samym czasie,ale dam rade

jak pojda spac ,a pewnie nie pojda w tym samym czasie,ale dam rade
a w jakim wieku jest synek kolezanki?
może jak juz nieco się odrobicie to pomyślicie o jakimś żłobku, tak zebys mogła pracować w dzień, ale to pewnie też koszta ( nawet nie wiem ile się płaci za złobek?)

a w jakim wieku jest synek kolezanki?
może jak juz nieco się odrobicie to pomyślicie o jakimś żłobku, tak zebys mogła pracować w dzień, ale to pewnie też koszta ( nawet nie wiem ile się płaci za złobek?)

starszy o 2mc i troszke,
tez nie mam pojecia ile moze takie cos kosztowac,moze nas MOPs zasponsoruje ;p

Dla czerwcówkowych panienek najlepsze życzonka:tak:

zyraffka-ale super azdroszcze:tak:u mnie niestety cyc co godzine chyba:no:
eagle-fajnie tak usłyszeć słowo mama:-)a po fitnesie narazie zakwasy:baffled:mam nadzieje że po miesiącu jakies efekty będą:-)
Piękna pogoda nareszcie!

Hej

Wszystkiego najlepszego Dla naszych dużych Panienek, dzisiejszych solenizantek ;-) Duzo zdrówka i usmiechu :tak:

U nas noc srednia, ogolnie cos mu dolega i to chyba zeby nastepne bo strasznie marudzi... :dry: mam tego serdecznie dosyc ale nic nie poradze:-( jeszcze troche sie ludze... :no:
Cobra super ze juz najpotrzebniejsze rzeczy masz! :tak: :-)

reklama
Do góry