Agnieszka- super wieści, tylko nie szalej ze szczęścia za bardzo, żebyś sobie krzywdy nie zrobiła:-):-), bo znowu będziesz musiała leżeć, oczywiście żartuje, a tak poważnie to dobrze,że jest dobrze
a dzieciątko niech rośnie zdrowo!
a o do USG 3D i 4D to ja tak myślę,ze pójdę na nie koło świąt, jak będę 3 grudnia na wizycie to się podpytam lekarza, bo fajnie by było wiedzieć na święta w prezencie pod choinkę:-):-):-):-) czy będzie chłopiec czy dziewczynka?:-)

a dzieciątko niech rośnie zdrowo!
a o do USG 3D i 4D to ja tak myślę,ze pójdę na nie koło świąt, jak będę 3 grudnia na wizycie to się podpytam lekarza, bo fajnie by było wiedzieć na święta w prezencie pod choinkę:-):-):-):-) czy będzie chłopiec czy dziewczynka?:-)
dużo dzieciaków już jest chorych, zastanawiam się co mi grozi jak i ona to paskudztwo przyniesie do domu :-( jaknie urok to ...
jak to wrócisz do pracy miesiąc po porodzie i tym samym przedłużysz macierzyński??
niemożliwy jest! Od razu zasiedli z Oliwierem i piszą list do Mikołaja,zobaczymy co wymodzą;-)
ale jak się człowiek napatrzy na te malutkie biedne dzieciątka to naprawdę można myśleć jaki ten świat niesprawiedliwy:-(
niezbyt mamy dobry kontakt,raczej się nie lubimy.Przyszedł do małego z prezentem imieninowym,jak mu powiedzieliśmy o ciązy to nawet nie zareagował
Dobrze, że rzadko się widujemy, teściowie nie żyją razem już 8 lat.
jakaś drażliwa dziś jestem...