reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Copy of DSC08633.jpg

Przedstawiam swojego bączka!!! z nudów maszynką "przycięłam" mu włoski ;)

agi- to co piszesz o tych lekarzach, to poprostu niesamowite, ciekawe po jakich studiach można tam lekarzem zostać, po filozofii???

kasiek- ja jak Łukasz wymusza coś płaczem to staram się już nie zwracać uwagi, jeśli jest u mnie na kolanach to go odkładam na podłogę i czekam aż się uspokoi lub próbuję odwrócić jego uwagę czymś innym. Myśle, ze to już czas aby zacząć uczyć nasze dzieci co wolno a czego nie wolno. Naucz może małego zeby schodził tyłem, ja Łukasz nauczyłam już dawno schodzić mówiłam na to komandos:) hehe teraz schodzi sam z tym ze oczywiście zawsze jestem obok niego jak jest na tapczanie czy łóżku bo nigdy nie wiadomo czasem mu się cos pomiesza i chce głowa w dół:)

kasiajanicka- świetny ten samochód, kupiłabym Łukaszkowi ale dziadkowi szkoda miejsca:/ żartuje, narazie niech w jeździku pojeździ a później może coś innego wymyślę.

lena- lalka za 180zł :szok:

kasiu- tez bym się zastanowiła nad biznesem jakbym musiała w domku z Łukaszkiem siedzieć a tak to troche mi pracy szkoda, tym bardziej, że zawsze zakładając firmę ryzykuje sie. Może poczytaj o jakiś dotacjach na rozwinięcie własnego interesu?? Ja się na tym nie znam więc nie doradze

uciekam na obiadek

pyszny obiadek mój tata zrobił:))) świeza rybka i pieczone ziemniaki i mizeria z pałeczkami:-D
a teraz żeby sie dobić serniczek mamy i kawka:-D

olafasola Łukasz miał zielony katar który trwał 2 tygodnie, z tym, że pod koniec już wydzielina była przeźroczysta. Mam nadzieję, ze u was katarek szybko minie! Nasivin i sterimar stosowałam

kasiek- aż trudno uwierzyć że Damianek taki Łobuziaczek:)) jest słodziachny:)

Dziewczyny wiem ze jeste odpowiedni wątek ale nikt mi nie odpisał więc jeszcze tu zapytam- czy możecie polecić wózek parasolkę, macie jakąś sprawdzoną i wartą kupienia?

Ostatnia edycja:
Zyrraffka - ja mam Chicco London i niby jest ok, lekutka i fajnie się prowadzi ale mam wrażenie że młody dziwnie w niej siedzi, ale nie mam porównania bo innej nie miałam... jak będę (jeśli w ogóle) miała drugie dziecko, to raczej na 95% kupię Maclarena, widziałam na żywo i wsadziłam młodego... ahhh, bajer!!! ;)

Cześć dziewczynki ! ostatnio nie mam weny do pisania jestem wykończona tą chorobą dzisiaj znowu dawka antybiotyku na 7 dni ciekawe czy to będzie w końcu ostatni

reklama
Witajcie:)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!:)

zyraffka ja polecam Maclarena:) Jest świetny;) Dla chłopców jest taki super niebieski:)) Ja jestem nim zachwycona;)

Do góry