reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

My pokoji nie wynajmujemy, ale mamy chatke drewnianą w Chłapowie. Tam sa dosyc wysokie ceny za wynajem.
Ponizej 50zl nie schodzą.
A tak to my sobie w Chłapowie spimy i mieszkamy a na balety można pojsc wioche obok czyli do Władysławowa :)

reklama
Polcia spała ponad 3 godziny (3.20) wstała w dobrym nastroju....Wprawdzie z nosa wciąz się leje i ślinotok po pachy...ale ogólnie bawi sie i jest radosna, gorączki nie ma!....więc może to na zęby???? Już sama nie wiem....
gosia - fajnie że dobrze się bawicie.....Korzystajcie z pogodyy i odpoczywajcie....
ewelinka - widzę że nocka z męzusiem udana ....hihihih...Może okaże się też owocna, co? Hihihi
lena - oby jutro operacja skończyłą sie pomyślnie.....

oby jutro ją chociaż wzięli...bo najgorsze czekanie;(

Kasiulka ja też tak dobrze nie mam żeby wynajmować :-D
choć do morza też mam jeszcze kawałek:-)ale okolice mam fajną więc nie szkoda mi

a to dlaczego ?nie miłe wspomnienia?
A moje dziecko w końcu zasnęło walka była od 15 bo nic nie spał w dzień maruda na maksa mam dość i nadzieję że nocka będzie spokojna

a to dlaczego ?nie miłe wspomnienia?
A moje dziecko w końcu zasnęło walka była od 15 bo nic nie spał w dzień maruda na maksa mam dość i nadzieję że nocka będzie spokojna

Ogólnie dość że pełno ludzi,pogoda zawsze nie pewna nie wiem nawet nie potrafie wytłumaczyc być może poczułam wakacje za granica;)Mam porównanie i dlatego:)Wole czasami jechac na jeziora niz nad morze!!

KasiaJ Agi Zyrafka zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka biedne te nasze maluchy

Madzia 3 tyg zapalenie uszu !!! o ludzie ale sie nameczylyscie

Koriander dzieki za wiesci od Gosiargo

Ewa u nas spanie bez poduszki bez koldry zreszta tez :) do tej pory byl spiwor a jak sie zrobilo cieplej to kocyk pewnie dopiero jesienia kupimy kolderke

ewleinka tylko nie zasniej w pracy

Emalia wszytskiego najpelszego dla Jasia ja chyba wczoeaj wogole pominelam zyczenia :(

Wiec sie poprawiam buziaki dla Jasia Lukasza Kornelci Ignasia Igi Kubusia Olka Kubusia i dal dziejszego Tomasza

hoho ale wczoraj bylo imprez chwalic sie jakbylo !!!!

że ludzi pełno to fakt mieszkam blisko ale jak mam w lecie wybrać się w sobotę lub niedzielę to szok wolę nie choć niby znam miejsca mało uczęszczane przez turystów ale nie miejscowych więc jesli już to w tygodniu a to znowu nie zawsze można zgrać ze znajomymi

reklama
Do góry