reklama

Czerwiec 2010

Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszych
solenizantów!!!!! Julianka i Milenki a w szczegolnosci dla najprzystojniejszego, najukochanszego slodziaczka Damisia!!!!!!!!!!!!!!!!

W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!

Ostatnia edycja:
reklama
:szok: Boziu dziewczyny u Was tez taka duchota?? mnie to od rana głowa boli,wysiedzieć nie idzie, wszystkie okna pootwierane i zero przewiewu.
Jeszcze gołąbków mi się zachciało i pichce gołąbki na obiad.

laski ale głupawki wczoraj tu były a ja się wkurzałam bo młody miał jeszcze lepsze głupawki i nocka do doooooooooooopy wstawałam chyba z 5 razy i koniec spania o 5;15 nosz kurka kiedy ja się wyśpię mały znowu marudny widać że śpiący ale się nie poddaje
kreatorka suknia booooooooooska bukiet też ja to już zapomniałam jak to było mieć slub (chyba trzeba będzie powtórzyć);-):-D

No to widze, ze nie tylko Nina dala dziś nocny koncert... pół godziny płaczu od 2-50 do 3-20, w końcu po zmianie pieluchy i daniu 120 ml mleka usnęła, a ja oczywiscie kręciłam się potem z boku na bok i usnąc nie mogłam :crazy:
Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby ślub powtórzyc :tak::-D

cześć:)

lena hehe

iza- mój Łukasz też dzisiaj o 5 sobie wstał i ani myslał spać dalej, dopiero o 6:30 zasnał i spaliśmy prawie do 9
Heh szkoda, że maluchy nie chcą spać od 20 - 9 chociaż :-p:-p

:-D:-D podrzucalam przy smazeniu, mial byc omlet

haha :-D już sobie to wyobraziłam

Agi - nie odpowiedziałas mi na pytanie :-) do kiedy i w jakim mieście bedziesz w Polsce? hę? :-p

Wybrałam się dzis po skierowanie do chirurga, podobno u nas się przychodzi wczesniej rejestruje, a potem zajmuje kolejkę :-) bez zapisów wcześniejszych, no tak to jeszcze mozę byc :-D

KOCHANE WRACAM NA DIETĘ!!! :-D:-):-D

Wszystkiego co najlepsze dla Damianka, Juliana i Milenki :-D:tak: Rośnijcie zdrowo i radośnie, niech w waszym życiu goszczą same radosne chwile!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry