reklama

Czerwiec 2010

reklama
zyraffko dziekuje, jak na razie Lila nie daje sie polozyc wiec pewnie znowu zrezygnuje z jednej drzemki, coraz czesciej tak jest. A ja skrobie jajecznice ze sciany :-D Wspolczuje sraczuszki, ale dasz rade kochana!

to już może ten okres gdzie nasze dzieciaczki przestawiają się na jedna ale dłuższą dzremkę. Mój ostatnio codziennie inaczej:/

Ja tylko na chwilkę, szukałam przepisu i przy okazji zahaczyłam o bb. nadika kupiłam dzisiaj truskawki (stojac w kolejce ja i cały dziwnów wysłuchiwał dzikie ryki z bryki mojego syna, heh)
takie cuś bedę robić Truskawki pod kruszonką
u mnie tez duchota

lena jak nie naskrobiecie 10 stron to może wcześniej, zasiądę pewnie o 20 a jak się wyrobbię z pisaniem to nie wiem hehehe

Wszystkiego najlepszego dla Damianka, buziaków 1000 i dla Milenki i Julianka!!

koriander smacznego hehe

kreatorka powodzenia na diecie, ja tez sie dietuje ale dzisiaj zrzeszę truskawkami z kruszonką, a co truskawki raz w roku:)

eagle- swietna fryzurka!!

reklama
Cześć dziewczynki, moja mama za chwilę tu przybędzie, więc nie posiedzę dzis z Wami:-(Bo inaczej będzie się czepiać, że wolę Was od niej:sorry:

Damisiu, Julianko, Milenko- dużo szczęścia i zdróweczka dla Was kochani Jubilaci

Kreatorka- hehe, kto wie, kto wie- może z Twoją siostrą się juz kiedyś widziałam na jakimś konkursie... Trzymam kciuki za jej uczniów, ja w drugim stopniu też uczę i u nas raczej decyzje są obiektywne- przecież mamy doprowadzić młodzież za 6 lat do dyplomu, a im lepszy młody pianista tym potencjalnie lepszy dyplom i fajniejsza praca. Ten rocznik 6-klasistów jest u nas wyjątkowo mocny... Powodzenia w dietowaniu!
eagle- bardzo ładnie Ci w tej fryzurce, tylko... czemu taka powazna jesteś? :happy:

Przestańce z tymi słodkościami- LITOŚĆI!!! :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry